В Испания от коронавируса са починали 605 души за един ден

6500 души подадоха годишните си данъчни декларации в НАП-Велико Търново Доходите на физически лица се обявяват до края на април

Борисов: Ще кандидатстваме отново за еврозоната до края на април (ВИДЕО) България е в прекрасно финансово и икономическо структуриране, заяви премиерът

Пари от оперативните програми ще бъдат пренасочени за борба с пандемията Държавата купува още 30 000 теста за Covid-19

Защитни екрани пазят от зараза чиновниците в община Павликени

Масовото тестване в Банско се отлага за следващата седмица

Първа жертва на коронавируса в Сливен

Шофьор постави табели от жигула на рено

Пълна забрана за движение по Великден в Северна Македония

Звезда в гимнастиката стана порно актриса

Пробното преброяване на населението ще е само електронно То ще се проведе от 20 до 30 април

Мъж наруши повторно карантината си в Исперих Грозят го лишаване от свобода до 5 години и глоба от 10 000 до 50 000 лв.

Евакуираха блок в Шумен заради граната Час и половина на въздух

“Булгаргаз” предложи 6,67% по-ниска цена на газа за май

Разкриват нови офиси на бюрата по труда в по-големите градове

45 издателства представят най-новите си заглавия в Търново Творбите ще бъдат презентирани вдните на международното изложение "Културен туризъм"

45 издателства ще се включат в панаира на книгата „Фоайе на книгата с автограф“ , което ще се проведе от 18 до 20 април в рамките на Международно туристическо изложение „Културен Туризъм“-Велико Търново 2019.

Те ще представят най-новите си заглавия в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, ще организират творчески срещи с 20 писатели и две филмови прожекции.

В училища и детски градини във Велико Търново съвременни български автори ще се срещнат с най-малките си читатели.

Акцент в тазгодишното „Фоайе на книгата с автограф“ ще са издателства от Централна Северна и Източна България, както и великотърновските издателства, и популяризиране на книжна продукция не предлагана в големите вериги книжарници.

Четвъртото издание на панаира на книгата е инициатива на Регионална библиотека „Петко Р. Славейков“, подкрепена от Община Велико Търново, Министерство на културата, Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“, Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ и 8 училища.

Изложението „Фоайе на книгата с автограф“, ще бъде открито на 18 април в 10,30 часа в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в присъствието на библиотечни специалисти от региона на Велико Търново, великотърновски писатели и издатели.

Половин час по-късно, в 11,00 часа. на откритата сцена пред Двореца на културата и спорта официално ще бъде даден старт и на шестнадесетото издание Международно туристическо изложение „Културен туризъм“-Велико Търново.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.