5 неизвестни факта за Неслихан Атагюл

Неслихан Атагюл е турска актриса, която отдавна спечели сърцата на милиони фенове по целия свят. Най-голям успех на 27-годишната звезда й донесе ролята в сериала "Черна любов". След като изгледа многосерийната драма, публиката искаше да научи всички подробности от живота на Неслихан. Турската актриса не крие, че има руски корени, баща й е черкезин,а родата на майка й е от Беларус.

Нислахин е омъжена за популярния турски актьор Кадир Доулу.

Почитателите на актрисата знаят много подробности от личния й и професионален живот, но тя издава още интересни факти, които рядко се публикуват в медиите.

1. Неслихан и Кадир участват активно в благотворителна дейност. Турските актьори редовно изпращат средства в благотворителни фондове и разработват свои собствени проекти.

В края на лятото Неслихан обяви, че е успяла да набере нужния бюджет за отваряне на класна стая за деца, които се нуждаят от специално образование.

2. Неслихан в ежедневието не използва грим. На почти всички снимки в Instagram актрисата радва феновете си с естествена хубост. Момичето призовава всички да обичат себе си и да оценят вътрешната красота.

3. За да поддържа фигура, Неслихан се отдава на редовни тренировки във фитнес залата. Актрисата играе волейбол, плува и се занимава с конна езда.

4. Турската актриса обича природата и допринася за опазването на околната среда. Неслихан и Кадир често пътуват, нощуват в палатки и се разхождат по горски пътеки. Неочакван избор на свободното време за една от най-богатите двойки на шоу бизнеса в Турция.

5. Неслихан обича да прекарва времето си и сама със себе си. Актрисата избягва шумни партита и социални събития. Предпочита да е сама. След като завърши снимките на „Дъното“, Неслихан направи кратка почивка в кариерата си. Медиите започнаха да внушават, че актрисата е бременна. Но в интервю Неслихан сподели, че е посветила това време на себе си, мислейки за живота и плановете за бъдещето. През този сезон Неслихан започва да снима сериала "Дъщерята на посланика" .

Една от най-популярните турски актриси Неслихан Атагюл привлича със своята искреност и спонтанност. Това вероятно е причината телевизионната звезда да има толкова много верни фенове по целия свят.

Коментари

Задължително поле