5 сигнала за кражби от автомобили разследват криминалистите в Асеновград и Пловдив

Снимка: Архив

Пет сигнала за кражби от леки автомобили в Асеновград и Пловдив са получени в четвъртък в полицията. 44-годишен мъж от Асеновград се оплакал в районното управление, че около 17.20 часа на бул. "България" от "Мерцедес"-а му било откраднато портмоне с 200 лева, 50 евро, златна монета и лични документи.

Друг 52-годишен жител на града под Асеновата крепост пък разказал пред служителите, че в периода 18-23 февруари на същия булевард било разбито реното му и открадната акумулаторната батерия.

В четвъртък сутринта в Трето и Шесто районни управления в Пловдив са постъпили жалби за посегателства от "Ауди" и "Порше". От първата кола, паркирана пред УМБАЛ "Пловдив" на бул. "България" с взлом била задигната дамска чанта с документи, банкова карта и 100 лева.

От втория автомобил, паркиран на улица "Зорница", пък били демонтирани двата предни фара. Около 9 часа в четвъртък в Първо РУ се явил 52-годишен шофьор на "Ланча", който се оплакал, че от колата му липсва таблет. По случаите са образувани досъдебни производства срещу неизвестни извършители.

Коментари

Задължително поле