5 най-ревниви зодии

Според много хора истинската любов е само за двама. За ревността обаче това няма значение, тя винаги е набелязала потенциален враг. Тези 5 зодии са жертва на това изяждащо чувство!

 

1. Овен

На представителите на този зодиакален знак им е хоби да флиртуват и с лекота омайват чуждите сърца. Въпреки това изобщо не обичат  партньорите им да се наслаждават на възхищението на околните или да са обект на чужди погледи. Както знаем, малко му трябва на Овена да разпали огнения си темперамент. Внимавайте, защото той е управляван от Марс! Може да прощава, но никога не забравя!

 

2. Телец

Любовта и притежанието са тясно обвързани в ума и чувствата на Телеца. Той е земен знак, ръководен от Венера. По правило той е спокоен, въпреки голямата си емоционалност. Тези представители възприемат себе си за логични, надеждни и толерантни в любовта и зорко пазят половинката си. Ревността им винаги е готова да се прояви, когато усетят появата на възможен съперник. За разлика от Овена, Телците не са толкова шумни и демонстративни, но въпреки това бранят упорито своята територия.

 

3. Лъв

Този огнен знак, управляван от Слънцето, изисква от половинката си не само любов, но и възхищение. Лъвът обикновено сравнява себе си с другите и поради тази причина лесно може да попадне в клопката на ревността. Той често е изпълнен с несигурност. В момента, в който види партньорът си  да се разбира добре с някого, страхът излиза наяве. Лъвът не си представя да бъде засенчен и за секунда от евентуална конкуренция. Той обича да е център на вниманието и шансът за равностойно партньорство е минимален. Сцената трябва да е само и единствено негова.

 

4. Скорпион

Този страстен воден знак може да се каже, че е роб на любовта. Скорпионите изключително много ценят връзката си и се борят за нея. За тях е характерна верността и всеотдайността. Чувствата им обаче могат да се преобърнат на 180 градуса, ако подозират, лъжа или измама. Всички представители на този зодиакален знак, без значение от пола, не познават прошката. Ревността им може да ги обладае, дори ако е неоснователна. Тогава Скорпионите са в състояние да предизвикат невиждан скандал на партньора си, който вероятно е абсолютно невинен.

 

5. Козирог

Типичните представители на този земен знак постигат разбирателство с малцина. Въпреки това, те им гласуват пълно доверие. В случаи обаче, че то не бъде оправдано, се появява природна стихия. Именно защото най-често Козирозите изразяват чувствата си с мимики и жестове, всички се учудват, когато станат емоционални и започнат да бълват. Тогава собственическата природа на тези обикновено скрити зимни чеда се проявява с мощна сила. „Мое!“, гласи кристалното и недвусмислено посланието.

Коментари

Задължително поле