51 депутати от БСП представят проекта си „Визия за България“ във Великотърновска област

51 народни представители от БСП пристигат в сряда във Великотърновска област, за да представят проекта си „Визия за България“. Депутатите ще имат срещи във всички 10 общини на региона и ще разговарят с гражданите и с партийния актив по целия спектър от социални теми. По същото време четирима народни представители ще бъдат в Килифарево.

Весела Лечева, Валентин Ламбев, Георги Йорданов, Ирена Анастасова и Крум Зарков ще се срещнат с търновци в 18 часа в Интерхотел „Велико Търново. В 14 часа е срещата на Георги Гьорков, Милко Недялков, Валентина Найденова и Александър Паунов с клуба на хората с увреждания и пенсионерския клуб.

Явор Божанков и Анелия Клисарова са сред депутатите, които ще бъдат в Горна Оряховица. В Свищов проекта ще бъде представен от Нона Йонова, Валерий Жеблянов и още трима народни представители на социалистическата партия. Петър Кънев ще води групата, която ще се срещне с активисти и граждани в Павликени. Кристиян Вигенин ще бъде с още трима свои колеги в Лясковец, в Елена и в Златарица в срещите ще участват по четирима депутати.

В Сухиндол отиват Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов. Срещата там е на 20 септември.

Коментари

Задължително поле