На 19 септември 2019 да почерпят

Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

512 решения е приел Общинския съвет в Търново от началото на мандата

512 решения е приел от началото на своя мандат Общинския съвет във Велико Търново. Това сочи отчетът на председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов. Само за второто шестмесечие на 2016 г. Общинския съвет е приел 171 решения по време на шест редовни и едно тържествено заседание.

За периода от началото на своя мандат съветниците са провели 20 заседания, като минималният брой на присъстващите е бил 35 от общо 37 съветника. Шестима местни парламентаристи са отсъствали по веднъж, като причините са били уважителни. 31 съветника са без отсъствие.

Заседанията на Великотърновския общински съвет могат да се наблюдават на електронната платформа в реално време. Там се публикуват дневният ред на предстоящите сесии, както и протоколите и взетите решения.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.