62-годишна жена е загинала при катастрофа край Варна

Снимка: Архив

62-годишна жена е загинала при катастрофа около 15.10 часа. Това съобщи за "Фокус" говорителят на ОД на МВР – Варна Ивана Милева.

Тя посочи, че на пътя Варна - Оброчище, преди разклона за с. Генерал Кантарджиево, е възникнало тежко пътнотранспортно произшествие. По време на движението си, 64-годишният водач на лек автомобил от Плевен губи контрол над автомобила, излиза извън платното за движение и се блъска в крайпътно дърво.

Вследствие на инцидента тежко е пострадала 62-годишна жена, пътуваща в автомобила. На път за болницата жената е починала.

Изясняват се причините и обстоятелствата довели до инцидента. По случая е образувано досъдебно производство. Общо 29 катастрофи са станали от началото на деня в град Варна съобщи дежурният от КАТ в града. При всички останали катастрофи има само материални щети и няма пострадали граждани.

Натоварено е към този час движението по варненските улици. До момента в КАТ - Варна няма постъпила информация за сериозни проблеми в транспортната система на Варна. Няма задръствания и образувани колони.

Коментари

Задължително поле