Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

Арестуваха мюфтията на „Ислямска държава“

Бум на хепатит в областите Стара Загора и Хасково, повечето болни са деца

Иран ще предостави на Украйна черните кутии на сваления самолет

Министър Танева : Продължаваме да търсим подкрепа от държавите за запазване на Националната преходна помощ

Арбанашката църква „Св. Атанас” прие първата си служба от десетилетия насам Кметът на Велико Търново Даниел Панов уважи богослужението

Неизвестни обраха митницата в Благоевград

Свищов и две села остават без вода заради авария Екипи на ВиК работят по отстраняването й

5 хитри начина да свалите „празничното“ тегло Без строги режими и изтощителни тренировки

Мъж се е самозапалил в колата си по пътя над Асенова крепост

75 аварийни екипа на EVN дежурят по празниците в Югоизточна България

Общо 75 дежурни екипа на EVN са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на коледните и новогодишни празнични дни на територията на Югоизточна България, съобщиха от централата на дружеството в Пловдив.
От EVN имат възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации и да активира специален кризисен щаб. EVN ще отдели специално внимание също на местата, където по Коледа и Нова година се събират повече хора – зимни курорти, туристически центрове, вилни зони и др. Няма да се извършват планови ремонтни дейности по време на официалните почивни дни. Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв.
В това число влиза и доставката на специализирана механизация – високопроходими автомобили, АТВ за труднодостъпни райони, моторни шейни и автовишки. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращите 2 диспечерски центъра на EVN за управление на електроразпределителната мрежа.
В случай на прекъсване на тока клиентите могат да сигнализират на денонощната линия за повреди 0700 1 0007, а за вече известни аварии могат да получат информация при избиране на тел.  0700 1 0007. По този начин не е нужно клиентът допълнително да се свързва със сътрудник от телефонния център, за да предостави информация за липса на захранване в изброените населени места, тъй като аварията е регистрирана и вече се работи по нейното отстраняване.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.