Представители на румънската болница в Зимнич обмениха опит с колегите си от Свищов

Над 100 състезатели мериха сили в турнир по джудо в Елена

Пипа Мидълтън роди момченце

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 17 октомври 2018

Шест огнища на Ку-треска по животните са регистрирани в Габровска област

Намаляват шансовете за сделка за Брекзит Вариантите пред Тереза Мей (ИНФОГРАФИКА)

Бизнесът иска подкрепа за повече инвестиции Ръст от 4% на икономиката не е достатъчен, предупреждават от АОБР

Сотир Цацаров: Все още се проверява версията за евентуални съучастници в убийството на Виктория Маринова

Турски официален представител: Полицията откри доказателство, че журналистът Джамал Хашоги е убит в саудитското консулство

Мъж почина в района на Седемте рилски езера

Администрацията на президента Радев започва кампанията по кандидатстване за получаване на еднократна финансова помощ по инициативата „Подкрепи една мечта“

Новата надежда на българския тенис Адриан Андреев: Можех да постигна и повече

Нов „Бьозендорфер“ за зала „България“

400 000 лева от ЕС получава Сливен за ликвидиране на свлачище

20-годишна жена, наръгала и убила мъж на 62 г., отива на съд

75 аварийни екипа на EVN дежурят по празниците в Югоизточна България

Изображение: evn.bg
Общо 75 дежурни екипа на EVN са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на коледните и новогодишни празнични дни на територията на Югоизточна България, съобщиха от централата на дружеството в Пловдив.
От EVN имат възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации и да активира специален кризисен щаб. EVN ще отдели специално внимание също на местата, където по Коледа и Нова година се събират повече хора – зимни курорти, туристически центрове, вилни зони и др. Няма да се извършват планови ремонтни дейности по време на официалните почивни дни. Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв.
В това число влиза и доставката на специализирана механизация – високопроходими автомобили, АТВ за труднодостъпни райони, моторни шейни и автовишки. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращите 2 диспечерски центъра на EVN за управление на електроразпределителната мрежа.
В случай на прекъсване на тока клиентите могат да сигнализират на денонощната линия за повреди 0700 1 0007, а за вече известни аварии могат да получат информация при избиране на тел.  0700 1 0007. По този начин не е нужно клиентът допълнително да се свързва със сътрудник от телефонния център, за да предостави информация за липса на захранване в изброените населени места, тъй като аварията е регистрирана и вече се работи по нейното отстраняване.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.