78-годишен мъж завърши магистърска програма във ВТУ

78-годишен мъж завърши магистърска програма във ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“. Във Философския факултет на великотърновския ВУЗ в петък се проведоха защити на дипломни работи на магистри от професионално направление Философия.

Пред комисия в състав проф. д.н. Вихрен Бузов, проф. д-р Здравко Иванов и доц. д-р Иво Дочков първи своята защита направи 78-годишният Генко Генков от град Севлиево. Генко Генков е завършил медицина във Висшия медицински университет – София през 1965 година, а през 1994 година става магистър по богословие от Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“. През 2015 година е приет в магистърска програма „Социална философия” на Великотърновския университет, професионално направление Философия.

Дипломантът представи изключително интересно и компетентно своята дипломна работа, като в експозето му личеше високото ниво на усвоени знания по време на учебния процес. „Ораторските качества на личността на политика“ е темата на дипломната работа на г-н Генков. Комисията единодушно постави оценка „Отличен“ за усилията и положената работа по време на изготвянето на дипломната работа и защитата ù от Генко Генков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.