8 предсказания на Нострадамус за 2021 г.

Нострадамус е може би най-известният пророк в историята на човечеството. Предсказанията му са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози се оказват верни през годините. 

И тази година се появиха много предсказания за бъдещето, за които се смята, че са изречени от великия Нострадамус. Ето и 8 от пророчествата му за 2021 г., според сайта Yearly-horoscope.

1. Зомби апокалипсис

Руски учен ще създаде биологическо оръжие и вирус, които могат да превърнат хора в зомбита, а краят на човечеството може да се окаже по-близо отколкото мислим. 

2. Глад с библейски мащаби

Нострадамус прогнозира, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие.

3. Мюсюлманите ще завладеят Европа

„Камилата“ от пророчествата на Нострадамус е символ на арабското население, което се разпростира в цяла Европа. Не е ясно дали през 2021 ще има нова вълна от емигранти, или пък демографските прогнози за ниска европейска раждаемост и множество бежанци ще са катализаторът на тази промяна.

4. Слънчеви бури

2021 г. ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития. Ще има мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на планетата. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“. Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция.

5. Астероид ще удари Земята или ще се приближи до нея

„В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“. Това може да се тълкува като идващи природни стихии, но други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася до голям астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. В действителност НАСА обяви, че има съвсем реална опасност огромен астероид, наречен 2009 KF1, да удари Земята на 6 май 2021 година според изчисления.

6. Опустошително земетресение ще унищожи Калифорния

Според тълкуването на катрен, написан от Нострадамус, изключително мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 г. Нострадамус прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021 г.

7. Имплантират чипове в главите на американски войници

Американските войници ще бъдат първите роботизирани хора, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Имплантиран чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за преминем отвъд границите на биологията.

8. Папа Франциск ще сближи хората с църквата

Независимо колко години папа Франциск ще остане лидер на католическата църква, той ще остави след себе си милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Наука