Адвокати ще съдят СЗО за “заблуждаване” на света относно опасността на пандемията от Ковид-19

Д-р Рейнер Фюелмих

Група адвокати планират да съдят Световната здравна организация (СЗО) за заблуждаване на света относно колко опасна е пандемията от Ковид-19, както и за мерките предприети за овладяването ѝ, които според тях са нанесли сериозни щети върху живота на хората и световната икономика.

Инициативата идва от д-р Рейнер Фюелмих - адвокат, известен със спечелени дела срещу Дойче Банк и Фолксваген. Според него “кризата от коронавирус” трябва да бъде преименувана на “измамата коронавирус” и главните виновници да бъдат осъдени в дело за престъпления срещу човечеството, сравними с Нюрнбергския процес. Фюелмих публикува видео в YouTube с детайлно обяснение за исканията си. Видеото в последствие бе свалено от платформата.

“Първо - има ли пандемия от Ковид-19 или само пандемия на PCR тестове, по-точно, резултат от PCR тест означава ли, че индивидът е заразен с Ковид-19 или няма нищо общо с инфекцията от Ковид-19?” 

"Второ, т.нар. мерки против коронавирус, като затварянето, маските, социалната дистанция служат ли да
защитят хората от коронавирус, или единствено служат да всяват паника, за да вярват хората, че живота
им е застрашен без да се питат, така че в края на краищата фармацевтичните и технологични компании
да печелят огромни суми от продажбата на PCR тестове, други тестове и ваксини?"

“Вярно ли е, че немското правителство е лобирано, повече от всяко друго правителство, от главните герои на така наречената пандемия от коронавирус? Германия е позната като особено дисциплинирана страна и е трябвало да служи за модел за подражание на света, със своето стриктно и следователно успешно придържане към мерките за коронавирус.”

Освен въпросите Фюелмих обявява, че е изслушал огромен брой мнения на учени и експерти и ако докаже, че PCR тестовете нямат нищо общо с инфекцията Ковид-19, хората, които са попаднали под мерки за ограничение на коронавируса имат право на обезщетение. Накрая адвокатът твърди, че ще съди виновните за престъпления срещу човечеството.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения