Александър Томаш: Съдията искаше да даде и даде дузпа

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви след загубата с 0:3 от Левски: „Допуснахме нелеп автогол, Динко се подхлъзна, това малко или много се отрази. Не може да допускаме такъв втори гол. Дори да има фал, ние трябва да играем до съдийско отсъждане. Няма да коментирам съдията“.

„През второто полувреме няма какво да коментирам. Левски се прибра. Имахме една-две ситуации. Съдията искаше да даде и даде дузпа. Това не ми е работа да го коментирам. Разочаровани сме естествено. Искахме да победим. Всичко, което направихме през юли, август и септември, може би отстъпваме малко в играта си, което е нормално, защото не е възможно за толкова дълъг период от време да се поддържа такова ниво“, добави треньорът на Локомотив.

„Сега е работа на ръководството. Ще трябва селекция, футболисти, за да отговорим и да държим нивото. Петрис преминава през четирима наши футболисти като на колче. Имаме проблеми в последните 30 метра. Трябва ни човек в наказателното поле, но това е положението. Мисля, че Левски отстъпи инициативата през второто полувреме. Разликата е, че ние си отбелязахме автогол. Не трябва да се оправдаваме. Вижда се, че имаме отстъпление. Тези два мача, които ни предстоят трябва да ги изиграем за нашите фенове“, каза още Томаш.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ