ALMA с още една песен по MTV

След като дебютното й парче Perfect влезе на активна ежедневна ротация в ефира на култовата телевизия MTV, вторият сингъл на ALMA – Don’t Know, също привлече вниманието на институцията за съвременни хитове и от края на миналата седмица се нареди сред клиповете, излъчвани по канала им MTV Dance.

Още с излизането си Don’t Know намери място в престижния плейлист на Spotify – New Music Friday в Швеция и Полша. В Швеция верига магазини моментално го избра за част от саундтрака си в целия свят и ALMA започна да получава съобщения от всички краища на планетата. В Полша, където ALMA се превърна в звезда след успеха на дебютния й сингъл Perfect, премиерата на Don’t Know в радио и телевизионен ефир се състоя навръх 16-ия рожден ден на младата певица - 6 септември. Песента вече се върти по някои от ключовите музикални медии там и започна се придвижва нагоре в класациите.

У нас Don’t Know оглавява чарта за най-излъчвани песни в българския ефир за трета поредна седмица. Днес парчето излиза и в акустична версия. Междувременно ALMA започна първата си учебна година в Англия, където ще учи музика, философия, драма и немски език.

Коментари

Задължително поле