Адел крие финансови подробности около развода

Певицата и Саймън Конеки нямали предбрачен договор

Не я ясно как поделя имането с бившия си

Разводът на британската певица Адел със съпруга й, американския бизнесмен Саймън Конеки, стана известен преди година. Официално, на бумага, двойката все още не е прекратила връзката си. Двойката обаче вече е постигнала някои споразумения. Така седемгодишният им син Анджело ще бъде възпитаван от 31-годишна звезда и 46-годишния бизнесмен - двамата поемат по равно попечителството върху детето.

Обществеността обаче няма да разбере за финансовата страна на въпроса - съдът в Лос Анджелис уважи молбата на Адел да не разкрива тези подробности. Между другото става дума за около 171 милиона долара и имоти, които споделяха бившите съпрузи. Интересното е, че предбрачен договор между Адел и Саймън Конеки не е имало.

По принцип холивудските разводи продължат години и често са наистина скандални, тъй като става въпрос за подялбата на много пари. Адел и Саймън очевидно не искат това. И двамата се опитват да запазят всички подробности около имуществената подялба в тайна, доколкото е възможно, в името на сина си.

Преди време Адел призна, че миналата година за нея била много трудна. Още тогава, източници, близки до звездата подсказаха, че е малко вероятно процедурата за развод да се превърне в проблем за двойката. “Саймън изобщо не е такъв, той си има парите. Единственото му желание сега е, той и Адел да останат най-добрите родители за Анджело, който певицата роди през 2012 година”, казаха те. Да напомним, че Адел се омъжи за Саймън Конеки, който се занимава с благотворителност, през 2016-а, след продължила пет години връзка. Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичния бранд “Еко Уотър” за бутилирана вода. Средства от тази компания постъпват в благотворителната организация на Конеки - “Дроп фор дроп”, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда.

Адел и Конеки сключиха брак на тайна церемония и за първи път обявиха този факт публично по време на церемонията по връчването на наградите “Грами” през 2017 година, когато певицата благодари на “съпруга” си при получаването на грамофончето.

Вестта за раздялата на Адел и Саймън Конеки беше съобщена от говорителите на певицата Бени Тарантини и Карл Фиш. “Адел и нейният партньор са се разделили. Те са се споразумели заедно да отгледат сина си с нужната любов. Те молят за опазване на личното им пространство. Няма да има повече коментари по въпроса от тяхна страна”, гласеше имейлът, изпратен от Тарантини и Фиш.

Скоро след раздялата със съпруга си, певицата започна да се среща с 37-годишния рапър Скепта. Според последна информация обаче, те са се разделили. Сега Адел е съсредоточена върху себе си - тя забележимо отслабна, води здравословен начин на живот, спазва строга диета и се занимава със спорт.

Адел издаде дебютния си албум “19” през 2008 г., който зае първо място в британската класация. Вторият є албум “21” я направи световна мегазвезда, като оглави класациите в 30 държави, включително САЩ и Великобритания. Тя не е издавала албум от 2015 г., когато излезе също много успешния “25”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"