Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

Холивудската красавица със съвети по време на пандемията

Холивудската звезда Анджелина Джоли за пореден път показа, че нищо човешко не й е чуждо. Тя призна, че дори за нея е невъзможно да бъде перфектен родител, особено в условията на пандемия.

Актрисата, която възпитава шест деца с бившия си съпруг Брад Пит, сподели с други майки по време на продължаващата пандемия един важен за нея урок - че не е възможно да отговаряш на всички нужди на децата си през цялото време.

„Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Всички се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага да се справя по-леко е защото знам, че това е невъзможно. Прекрасно е да откриеш, че децата ти не искат да си съвършен. Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато си слаб, толкова по-силни могат да станат. Така показват, че ви обичат и искат да ви помогнат. Така че в крайна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв начин те отглеждат и теб, родителя и „растете заедно”, написа в списание Time актрисата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"