Анита Мейзер e убила мъжа си по непредпазливост, според слуховете - със секс-примка

Срещу Анита Мейзер ще бъде повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Това обяви говорителят на Варненската окръжна прокуратура на свиканата прескоференция заедно с директора на ОД на МВР във Варна Даниел Пашов във връзка с тежкото престъпление, от което градът настръхна в неделя срещу празника си. Има събрани всички доказателства, че Анита Желева, известна като Анита Мейзер, е причинила смъртта на мъжа си вследствие на средна телесна повреда, довела до разстройство на здравето му, временно опасно за живота. Обвинението , което се е забавило заради защитата, ще е по чл. 124 ал. 1 от НК, за което законът предвижда от 2 до 8 години затвор. Тя е зад решетките за 24 часа.

Окръжен прокурор Радослав Лазаров отрече тиражираните версии, че 40-годишният културист Николай Димов е бил заклан, но отказа всякакви коментари за начина и обстоятелствата, при които е починал. За  посочените в медиите "свински опашки", чрез които евентуално е бил завързан и удушен здравенякът , той внесе краткото пояснение, че това са кабелни стяжки.

Както писа "Труд", младият мъж е загинал вследствие на удушаване или задушаване. Говори се, че това е станало с примка за хард секс, която за секунди е отнела живота на мъжа на Анита в брачното им ложе. Пристягането около шията в любовната игра  водело до див екстаз, но е твърде опасно, ако не се уцели мярката, коментират сексолози.

Според първоначално раздуханата информация Николай и Анита се срещнали на улицата след полунощ с двама негови познати,а тя отишла до магазина, след което го открила мъртъв в жилището.Тази версия обаче не издържала пред разследващите и миската си е признала всичко. Семейството живее в луксозна кооперация на стотина метра от почивната база на властта "Евксиноград". Достъпът до мезонета на най-горния етаж става само чрез асансьор с видеонаблюдение и дистанционен контрол. Анита Мейзер има голяма дъщеря от първия си съпруг, който е починал в Америка. Тя остана за втори път вдовица.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Кръстина Маринова, кореспондент на "Труд" във Варна

Този уебсайт използва "бисквитки"