Антоан Арно и Наталия Водянова вдигат сватба

Милиардерът и супермоделката имат две деца

“Руската Пепеляшка” печели милиони

Красавицата Наталия Водянова навърши 38 години на 28 февруари и едновременно с рождения си ден отбеляза точно една година, откакто получи годежен пръстен и предложение за брак от своя възлюбен - милиардера Антоан Арно. Сега вече е в ход подготовката на самата сватба, за която бъдещата булка разказва пред испанското издание на Elle. Тържеството, по думите й, ще се състои съвсем скоро и ще бъде скромно, за около 300 човека. Тя разказва пред списанието още, че не й е лесно да съвместява работата със семейството и за да може да бъде повече с любимите си хора, най-често жертва личното си време.

“Искам децата ми да са здрави. Най-големият ми син Лукас да постъпи в този университет, в който иска. Да имам повече свободно време за себе си. Много обичам да чета и ми се иска да го правя повече, но засега рядко намирам време. Мечтая също сама да напиша книга, но това занимание изисква още повече време и себеотдаване, а и още не знам за какво бих писала”, признава супермоделът пред списанието.

Наричат Наталия Водянова “руската Пепеляшка” и то с пълно основание. Родена е в град Горки, днес Нижни Новгород, Русия. Има тежко детство - родителите й се разделят и тя от 7-годишна се грижи за сестра си инвалид и аутист, докато майката изкарва прехраната на семейството. Налага й се да продава плодове по улиците, често отсъства от училище. На 16 години се записва в школа за манекенки и това преобръща живота й. На един от кастингите е забелязана от френска агенция за модели и й предлагат работа в Париж. Оттогава красавицата шества по ревютата на всички световни марки, появява се на кориците на модни списания, става лице на козметичен гигант и на най-различни рекламни кампании. Според Forbes през 2012-а тя се нарежда на 3-то място в света по приходи сред моделите, като само за година е спечелила 8,6 млн. долара.

През 2001 г. Водянова се омъжва за британския аристократ Джъстин Тревор Бъркли Портман, по-малкия брат на милиардера виконт Кристофър Портман. Имат три деца: син Лукас Александър (роден през 2001 г.), дъщеря Нева (2006 г.) и син Виктор (2007 г.). През 2011 г. Водянова обявява публично, че вече не живее със съпруга си, а няколко месеца по-късно става ясно, че има връзка с французина Антоан Арно. Той също не е случаен човек - син е на милиардера Бернар Арно, основател и собственик на LVMH. През 2014 г. Наталия ражда момче на име Максим от Антоан Арно, а през 2016 г. на бял свят идва и вторият им син - Роман. Двойката живее в Париж заедно с децата на Водянова от първия й брак.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"