Ариана Гранде заби брокер

Изпълнителката е надиплила над $ 100 милиона

Aриaнa Грaндe cтaнa мнoгo диcкрeтнa относно любoвния cи живoт cлeд рaздялaта си c aктьoрa Пийт Дeйвидcън, но въпреки това станаха ясни и отношенията є с музиканта Майки Фостър от “Social Hause” - бандата, с която Гранде работи заедно над песента си “Boyfriend”. Изпълнителката на хита “Dangerous Woman” се срещаше с Фостър близо 8 месеца и за раздялата им съобщи първо сп. “Us Weekly” в началото на март.

Наскоро фенове на певицата разбраха и кой е новият любовник на носителката на наградата “Грами”. Това е брокерът Далтън Гомес, с когото папараците я хванаха да се целува в бар в Калифорния в края на февруари.

Сега Ариана Гранде подсказа на феновете си, че е с новото си гадже и в условията на пандемията на коронавируса. На публикувана от нея снимка в социалната мрежа, Далтън седи с гръб към обектива, но запознати с новото й любовно увлечение, го разпознаха по характерната татуировка с орел на рамото му.

“Ариана прекарва карантината у дома в компанията на приятели. Един от тях е Далтън. Двамата се срещат от няколко месеца. Ариана не иска връзката и да стане публично достояние, опитва да пази личния си живот, но изглежда много щастлива”, коментира близък източник пред списание “People”.

“Ариана Гранде има нов човек до себе си. Името е Далтън Гомес. Както и да е, аз съм много щастлив за нея”, написа един от потребителите на Twitter.

Малко се знае за новия избраник на Гранд: той е елитен брокер в Лос Анджелис и прави многомилионни транзакции. Вероятно точно по този начин се е запознал с Ариана, продавайки є луксозна къща в града на ангелите. Вероятно на това се дължи и запознанството му с доста известни личности, тъй като е постнал снимка, на която се вижда, че е в компанията на известната певица Майли Сайръс и други звезди.

Западните медии съобщават, че Ариана и Далтън се срещат от няколко месеца, още преди певицата да се е разделила официално с музиканта Мики Фостър. Самата Гранде все още не е коментирала подробности за новия си избраник.

Певицата е една от най-следваните знаменитости в социалните мрежи, притежавайки втория най-следван Instagram акаунт. През 2019 г. тя задминава Тейлър Суифт и в Youtube, като подобрява рекорда за най-абонираната жена в музикалната мрежа - повече от 32.5 милиона абонати.

През 2018-а американското музикално списание “Билборд” удостоява певицата с наградата “Жена на годината”, богатството на която се равнява на 100 милиона долара.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"