Бионсе дари 6 милиона долара за медиците

Дарението на Бионсе от 6 милиона долара е за подкрепа на психичното здраве на борещите се с коронавируса на първа линия медици.

Певицата се присъедини към основателя на Туитър Джак Дорси, за да дари огромната сума на онези организации, подкрепящи хората, грижещи се за здравето на нацията в разгара на пандемията от коронавирус в САЩ.

Изявление на нейния уебсайт гласи: „BeGOOD отчита огромната тежест за психичното и личното здраве, оказвана върху здравните работници по време на пандемията с COVID-19. В нашите големи градове афро-американците имат непропорционално голям брой работници в тези незаменими професии и те ще се нуждаят от психично здраве и лични уелнес грижи, включително тестване и медицински услуги, хранителни добавки и доставки на храна, по време и след кризата. „BeGOOD си партнира с #startsmall на Джак Дорси, за да осигури 6 милиона долара финансиране на организации, предоставящи услуги за психично здраве, чрез ключово национално партньорство със здравните власти.

Инициативата си партнира и с Националния алианс за психични заболявания (NAMI), за да предложи местна подкрепа в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлиънс и Детройт”, информира БГНЕС.

38-годишната певица по-рано похвали „истинските герои“, които „правят най-истинската жертва, за да бъдем всички в безопасност и здрави“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"