Бионсе: Kоронавирусът убива чернокожите с тревожно висока скорост

Американската звезда Бионсе предупреди, че коронавирусът „убива чернокожите с тревожно висока скорост“ по време на „Един свят: Заедно вкъщи“.

38-годишната певица произнесе страстна реч по време на изявата си на звездното събитие, което помогна за набирането на пари за борбата срещу пандемията, предаде БГНЕС.

Изпълнителката на „Halo“ – която има син на 8 г. и 2-годишни близнаци, каза: „По-голямата част от тъмнокожите работници не могат да работят от дома. Афроамериканските общности като цяло са силно засегнати от тази криза. Този вирус убива чернокожите с тревожно висока скорост тук в Америка”.

Бионсе призова обществеността да остане предпазлива на фона на пандемията.

„Моля, предпазвайте се. Ние сме едно семейство и имаме нужда от вас. Имаме нужда от вашите гласове, вашите способности и вашата сила по целия свят”, каза тя.

Звездата също изрази своята благодарност към хората, които продължават да работят на първа линия, въпреки заплахата от вируса.

”Тази вечер поздравяваме истинските герои – онези, които правят върховната жертва, за да бъдем всички ние в безопасност, нахранени и здрави … ние продължаваме да се молим за вашата безопасност. На тези в хранително-вкусовата промишленост, доставчиците, пощенските превозвачи и медицинските служители, които работят, за да можем да сме в безопасност в домовете си, благодарим ви за безкористното обслужване“, сподели Бионсе.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"