Букмейкърката от Враца Веселка Петрова: Еуфорията от печалбата беше голяма

Примерът на милионера от Враца все по-атрактивен за играчите.

-Какво е чувството да сте пунктът на милионера?

- Ние сме щастливи и горди, че през годините при нас се реализираха и продължават да се получават все по-големи печалби.

-Вие как разбрахте?

- Сутринта представител от „Еврофутбол“ ме информира, че в нашия пункт е спечелена рекордна печалба от около 1 милион лева. Първоначално и аз не можех да повярвам. Беше ми обяснено, че са 18 срещи в права колонка за 200 лева. Еуфорията беше голяма!

-Вие ли съобщихте новината на печелившия? Как реагира той?

- Да! Той не знаеше, че има печалба – беше проследил срещите от събота и част от неделните. Беше извън града. За другите мачове нямаше информация. Така че, като се прибра в късния следобед вкъщи, провери своя талон, обади ми се по телефона и потвърди, че той е щастливецът. Беше много радостен. Това беше една наистина неочаквана новина.

-Редовен участник ли е при вас?

- Да, от около 8 години, а в последните 4 сме по-близки. Идва всяка събота. Винаги е подготвен с 12 написани мача в талона. Другите срещи ръчно ги дописваме на терминала. Играе за събота, неделя и евентуално понеделник.

-Има ли някаква система на игра или следи статистиката?

- На нас ни е направило впечатление, че той винаги е подготвен! Идва, пуска си талона и си тръгва. Не се заседява в пункта и не коментира срещите с останалите участници. Доста информиран е и следи статистиката. При него характерното е, че използва знаци „1“ и „2“. Никога „Х“. Той винаги разчита на много срещи – от 15 до 22. Това е неговата тръпка, неговото хоби. Но, като цяло не е суеверен.

-Според Вас каква ще е неговата следваща печалба и кога?

- Наблюдаваме една цикличност при него през 4 години. Да сме живи и здрави след 4 години дано му съобщим новината за още някой милион.

-Как реагираха останалите играчи, когато разбраха за голямата печалба от почти 1 милион лева?

- Еуфорията беше наистина много голяма! Имаше много радостни и щастливи хора. Всички му пожелаваха още много късмет. Може би всички ще пробват с доста срещи да играят.

-На какви мачове разчитат Вашите играчи - Топ първенствата в Европа или по-малко популярните първенства?

- При нас има всякакви играчи. Едни играят от Топ първенствата, други от по-неизвестни първенства.

-Често ли се случва при Вас да се падат големи печалби?

- Доста често се случва при нас да имаме големи печалби. Не случайно ни наричат късметлийския пункт във Враца. Ние имаме доста суми над 10 000 лева. От наши редовни клиенти. Имаме участници, които с по-голяма сума залагат на малко срещи. Други пък с по-малка сума залагат на повече срещи, но там предвижданията са на Първо полувреме/Краен изход, което е друг тип игра. Имаме доста печеливши, които залагат на 10-15 срещи в колонка.

-Какви са Вашите наблюдения – суеверни ли са играчите на Еврофутбол?

- Имаме и суеверни клиенти. Те предпочитат да седнат на определено място и да не им се коментира срещата. Имаме и несуеверни играчи, които влизат залагат и късметът си е пак с тях.

-Според Вас каква е формулата за успеха?

- Формулата за успеха е играчите да бъдат упорити и да следят статистиката. Все пак трябва и доза късмет.

-Сега след голямата печалба, която беше спечелена с 18 мача в права колонка, има ли и други, които пробват късмета си по този начин?

- Разбира се и се надяваме, че ще има още много, които ще пробват тази печеливша система. Затова „Еврофутбол“ е повече от игра и дава на всеки шанс за повече печалби.

-Какви са Вашите пожелания към големия печеливш и останалите играчи на „Еврофутбол“?

- Ние му пожелаваме още много точни прогнози, а на останалите играчи – да изпитат тръпката с познаването в „Еврофутбол“!

Нашият гост

Веселка Петрова е букмейкърката, пуснала майсторския фиш от 18 мача в права колонка във Враца, който осигури на собственика си 956 892,41 лева печалба. Това се случи на 25.02.2019 г. Пунктът се намира в центъра на града и след изплащането на близо 1 милиона лева, става все по-търсен от играчите на „Еврофутбол“. За повечето от тях това вече е късметлийският пункт във Враца. Ето какво сподели г-жа Петрова само няколко дни, след като шестцифрената сума бе изплатена.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"