Варна с най-много туристи на музикално събитие

Общината е с две награди на БХРА

С два приза е отличена Община Варна по време на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) по време на официална церемония във вторник вечерта.

Морската столица грабна отличие за най-устойчива политика за изграждане на туристическа инфраструктура и за най-много привлечени туристи на музикално събитие – концертът MTV Presents Varna Beach, който събра над 30 000 души на южния плаж. Наградите получи Соня Георгиева, директор на дирекция „Туризъм“ в община Варна, която благодари за отличията и от името на кмета Иван Портних покани БХРА да проведе следващото заседание на Управителния съвет на организацията във Варна.

Обновяването на инфраструктурата е дългосрочен приоритет за Община Варна. Тази година се работи по 8 обекта, сред които е и най-мащабният проект - изграждането на бул. „Васил Левски“, припомниха от пресцентъра на общината. Агенция „Пътна инфраструктура“ извършва строително-монтажни дейности в участъка от кръстовището за Аладжа манастир до спирка „Миньор“. Пътят е важна транспортна връзка на града с курортите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Кръстина Маринова, кореспондент на "Труд" във Варна

Този уебсайт използва "бисквитки"