Венци Венц решил да име дете след имейл, изпратен от бившата му асистентка

Двамата родители са "млади алтернативни хора", които не живеят заедно

Рапърът Венци Венц даде интервю за сп. Grazia, в което разкри как и кога е решил да стане баща.

Всичко започва от лошата новина, която певецът получава - той има образувание в челюстта, като шансът да е злокачествено е 50%. Тогава той събира приятели и семейство, сред които е и Мелани Ширкова в ролята на бившата му лична асистентка, за да им съобщи лошите вести.

Скоро след това, Венци Венц заминава за Куба, където благодарение на отровата на редкия син скорпион, той успява да се излекува и към днешна дата образуванието в челюстта му е спряло да се развива. Въпреки това, той е уплашен, тъй като двама от близките му си отиват от ракови заболявания.

Когато се връща в България, изпълнителят получава имейл от Мелани с предложение двамата да си направят бебе: "Тя искаше да бъде майка, аз - баща. И като млади алтернативни хора, най-добри приятели и партньори в абсолютно всичко, с този имейл се разбрахме. Опитахме веднъж и Агуая се получи. Беше точно на Благовещение".

Венци Венц сподели още, че в появата на дъщеря му има магия, тъй като преди да се роди тя, той е опитвал да си направи бебе с друга дама (както сам я описва) в продължение на 2 години, след което е имал още един неуспешен опит с 3-та жена: "Осъзнах, че не е толкова лесно", допълва рапърът.

Дъщеря му Агуая е родена на 28-ми декември, но към днешна дата двамата родители не живеят заедно, защото винаги са били и ще продължават да бъдат само много добри приятели, които имат дете.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"