Вижте как Джиджи Хадид празнува рождения си ден (СНИМКИ)

Очаква ли супермоделът първото си дете?

Един от най-известните и обсъждани модели в света – Джиджи Хадид навърши 25 години. Тя е посрещнала празника си в компанията на гаджето си Зейн Малик и по-малката си сестра - Бела Хадид.

Джиджи и Зейн се събраха в началото на годината, но вече са неразделни, особено по време на изолацията.

Двамата пазят личния си живот в тайна, но сега манекенката реши да сподели кадри от тържеството си.  Тя публикува видео, на което се вижда как позира с балони във формата на числата 2 и 5 на верандата, а Зейн прегръща нея и сестра й.

[embed]https://www.instagram.com/p/B_Yt2dBnl7b/[/embed]

"Имах най-сладкия ден, празнувайки 25-ия си рожден ден с моето карантинено семейство, което направи деня толкова специален за мен, заедно с всичката любов, която почувствах от цял свят. Благодарна и щастлива съм, че моето семейство и моите приятели - наблизо и надалече, са здрави и в безопасност, и въпреки че ми липсват хората, които обичам и с които ми се искаше да празнувам, знайте, че тези времена ще ни направят още по-благодарни за това да сме заедно в бъдеще. Никога няма да забравя 25-ия си рожден ден", написа Джиджи към публикацията.

Междувременно днес сайтът TMZ съобщи, че Джиджи е бременна и очаква първото си дете. Изданието твърди, че „семейни източници“ са потвърдили бременността и че „и двете им семейства са много развълнувани“ от новините.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"