Вижте непоказвани снимки от последната почивка на Антония Петрова в Дубай

Времето, прекарано между четири стени, може да накара човек да оцени дори и най-малките неща, на които не е обръщал особено внимание в ежедневието си. Въпреки че нашият дом е нашата крепост, дългият престой в него кара много хора да гледат назад към миналото с носталгия, връщайки се към приятните спомени, когато свободно са прекрачвали прага на къщата си и без проблем са обикаляли света.

Така например Антония Петрова реши да си припомни горещите дни, които неотдавна прекара със семейството си в Арабските емирства. По случай рождения ден на сина ѝ Благовест, който беше през януари т.г., Мис България 2009 и съпругът ѝ Ивайло Батинков заминаха заедно с наследника си за Дубай и Абу Даби.

[modula id="3627453"]

Тогава в екзотичните дестинации те прекараха 2 прекрасни седмици, които разделиха по равно между двата града. Там се отдадоха на незабравими преживявания, а сред посетените от тях места бяха и два от най-интересните увеселителни парка на планетата, а именно "Worner Brothers Abu Dhabi" и "Ferrari World Abu Dhabi". В тях малкият Бест, както го наричат родителите му, имаше възможността да срещне любимите на редица поколения анимационни герои Том и Джери, Фред Флинстоун и Барни Ръбъл и др., както и да застане зад волана на червено ферари.

Сега блондинката, която доскоро използваше официалната си Инстаграм страница, за да качва снимки на кулинарните изкушения, приготвени от мъжа ѝ, започна да споделя с последователите си непоказвани кадри от последната фамилна ваканция.

"Приятели, както знаете, ние семейство Батинкови обожаваме да пътуваме! И по работа, и за удоволствие, като държим винаги сме тримата с Бест Батинков! Учим сина си, че може да отиде навсякъде и да постигне всичко, което иска, показваме му света през нашите очи! Поради това, във време на социална изолация, имаме нужда от хубави спомени от приятни преживявания! Ето защо споделяме с вас снимки от последното ни пътуване до Дубай, от което се завърнахме само 2 седмици преди началото на карантината! Поради натовареното ни ежедневие с грижите за едногодишния ни син и работния ни процес в семейната компания, нямах възможност да публикувам тези снимки, но както всички, така и ние сега имаме една идея по-свободно време! Така че, ето, поздрав за всички, които не само обичат да пътуват, а пътешествията са начинът им на живот, като на нас! С пожелание скоро да се завърнем към това ежедневие!", гласи посланието към изображенията.

Фотографиите, зарадвали почитателите на Антония, разкриват на зрителя една малка част от щастливите мигове, които тримата са споделили в страната, разположена в Югозападна Азия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"