Вижте Нина Добрев като дете (СНИМКА)

Актрисата призова почитателите си да се усмихват повече с умилителната снимка

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев приe популярното предизвикателство и показа своя детска снимка в инстаграм. Актрисата призова по интересен начин почитателите си да се усмихват повече с умилителната снимка.

На изображението малката Нина е облечена в бяла блуза с яка тип „поло”, а дължината на косата ѝ стига до раменете и има бретон. Всъщност, само преди няколко години звездата от „Дневниците на вампира” имаше абсолютно същата прическа, която очевидно е израз на носталгията ѝ по детството.

„Знам, че в момента времената са трудни. Някъде прочетох, че усмивката освобождава „невропептиди”. Това са невротрансмитерите, които ни карат да изпитваме щастие - допамин, ендорфини и серотонин, които се отделят в тялото ни, карайки ни да се чувстваме добре. Затова нека днес всички се усмихнем. Не се притеснявайте дори да е неискрено... Ето, че аз го направих в детската градина, но това не попречи на майка ми все пак да постави снимката в рамка”, гласят думите й към кадъра.

В момента Добрев е изолирана в дома си и често качва фотографии, с които разкрива как точно уплътнява свободното си време. Тя шеговито сподели, че се е вманиачила по миенето на ръцете си, което вече граничи с обсесивно-компулсивно разстройство.

[embed]https://www.instagram.com/p/B_VYEG7ABet/[/embed]

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"