Гей почина в хотелска стая от кръвозагуба

Мъж на 29 години от Сандански почина в хотел след гореща гейска среща. Причината за смъртта е кръвозагуба, а криминалистите в момента се опитват да установят какво точно се е случило.

Полицията е била извикана през нощта около 2 часа от хотел в Сандански, като съобщили, че млад мъж е в тежко състояние, окървавен. Криминалистите заварили банята и стаята потънала в кръв. Мъртвият имал порезни рани по краката. Той все още дишал, когато медиците пристигнали на място. Но минути по-късно е издъхнал в Спешния център от кръвозагуба. Вратата на банята, която е стъклена, е била счупена и първата версия е, че вероятно мъжа е станал жертва на нещастен инцидент.

Разследва се и версия за гейски скандал довел до фаталната развръзка.

Стаята е била наета от двама мъже - от Петрич и Сандански. Те били известни гейове, които си устроили любовна среща. Какво точно е станало между тях сега се установява. Прегледаните записи от камерите показали, че около 1,30 вечерта единият гей от Петрич си тръгва от хотела.

Половин час по-късно от стаята окървавен излязъл приятеля му от Сандански, който поискал помощ от охраната.

Линейка от Спешен център е пристигнала на място и веднага е оказала помощ, но мъжът е починал в Спешния център от кръвозагуба.

Криминалистите са издирили мъжа от Петрич, той е арестуван, изяснява се дали има съпричастност към случая. Разследването продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Благоевград. Проверява се и хотела дали е работил законно в извънредното положение. Собственикът му твърди,че ресторанта не работил , а давал само стаи на клиенти.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Василева, кореспондент на "Труд" в Благоевград

Този уебсайт използва "бисквитки"