Деан Станчев към БСП: Трупате активи на гърба на шуменци и искате да фалирате земеделците

Шуменският депутат от ВМРО Деян Станчев изрази позиция по повод информацията, че БСП сезира главния прокурор за проблемите с водата в Шумен, съобщиха от партията.

"С почуда чета излязлата информация, че колега от БСП е сезирал главния прокурор за проблема с водата в Шумен. След като министър Димитров ясно обясни откъде идват и накъде отиват проблемите с водата в нашия град, в мен се зараждат няколко въпроса. Колко пъти БСП сезираха главния прокурор по време на тяхното управление на Шумен за нищоправене или за справяне с проблема", пише във фейсбук народният представител от ВМРО.

Той пита още дали БСП иска да фалира българските земеделски производители, защото „язовирът е направен само за техните нужди, а не за питейно-битови“.

Станчев напомня по време на чие управление се окрадоха съоръженията и задава въпроса дали тогава от БСП са сигнализирали. Не мисля. В момента се опитвате да си трупате активи на гърба на шуменци и искате да фалирате земеделците. Това си е на Вашата съвест, пише Деян Станчев.

Да, проблем има, огромен. В момента има бездействие от страна на общинската администрация, а в същото време има воля за решение на проблема от страна на МОСВ. Не е честно да си правите ПР на гърба на шумeнци. Водата и проблемът с нея са на всички нас, завършва шуменският депутат.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"