Демет Йоздемир стана партньорка на Челиккол

Главните роли в новия сериал "Моят дом", на продуцентска компания е OGM Pictures, ще се играят от Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол. Историята в поредицата се придържа към романа на Гюлсерен Будаичиооглу, като сценарият е написан от Айл Джанполат. Режисьор на поредицата "Моят дом" е Чагра Байрак.

"Болката от страданието в детството не изчезва лесно, тя трудно се забравя и бележи целия ни живот, тя ще е и в основата на историята, която ще пресъздаде "Рамо", споделя Байрак.

В поредицата, където Ибрахим Челиккол е Мехди, а Демет Йоздемир - Зейнеп, са две ранени души, които ще напишат своята собствена история за трудната любов.

Феновете на известната актриса Демет Йоздемир са притеснени, дали тя ще се сработи Ибрахим Челиккол.

В техните коментарите в социалните мрежи по темата, дали двойката е подходяща една за друга, няма единство и лагерът всъщност е разделен на две - "за" и "против".

Феновете на Ибрахим Челиккол, който миналия сезон игра в сериала "Великолепният тандем ", се противопоставят на Демет Йоздемир и смятат, че негова партньорка трябвало да бъде Бирдж Акалай .

Според тях двойка Челиккол - Аталай, които бяха партньори в поредицата "Черно-бяла любов" , показана преди два сезона, са най-добрата екранна двойка.

Сега впечатление на феновете направи и новата визия на Ибрахим, който за тази си роля е пуснал мустаци.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"