Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ нараства с лев на всеки две секунди

Над 3 100 000 лева и куп бонус печалби, без допълнителен залог очакват участниците в играта

Въпреки, че бе спечелен само преди няколко седмици, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ отново стана доста апетитен. За неделния тираж се очаква той да надхвърли 3 100 000 лева. Междувременно стана ясно, че джакпотът на играта „Тото 2 – 6 от 49“ нараства главоломно с всеки изминал ден. Според данните на Българския спортен тотализатор, на всеки две секунди се добавя минимум по един лев към сумата, която се трупа в джакпота на всеки следващ милионер. За сравнение, един лев е минималният залог, с който може да се играе за един от тиражите на „Тото 2 – 6 от 49“. А щастливецът, който грабне парите, ще се превърне в 103-ия участник, спечелил седемцифрена сума от игрите на тотализатора. Той ще е и седмият българин, успял да грабне многомилионен джакпот само в рамките на няколко месеца. Първите четирима късметлии, които спечелиха седемцифрена сума в игрите на СПОРТ ТОТО бяха определени в 20-ия тираж. Тогава щастливците поделиха рекордния джакпот от над 9 500 000. Така те направиха имената в списъка на тото милионерите точно 100. Само няколко седмици по-късно джакпотът отново бе спечелен от Соня Върбанова, която прибра 3 272 500 лева. Тя се превърна в 101-ия член на този елитен списък. Преди броени седмици стана ясно, че България има тото милионер №102, който грабна над 5 000 000 лева.

Именно тези печалби превърнаха „Тото 2 – 6 от 49“ в любимата игра на българите. За тегленето на печелившите числа в неделя играта ще бъде още по-щедра. Освен страхоният джакпот от СПОРТ ТОТО са подготвили куп допълнителни предметни и парични печалби. 54-ият тираж ще даде шанс на още един късметлия да седне зад волана на чисто нов лек автомобил Форд Екоспорт. В надпреварата за возилото ще се включат всички, които пуснат фиш за неделното теглене на „Тото 2 – 6 от 49“. Късметлията ще бъде определен, чрез жребий на живо в предаването на СПОРТ ТОТО по bTV.

Във втория шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“ печалбите също не са за изпускане. От тотализатора са подготвили 100 000 за този, които познае шестте изтеглени числа, а ако познае и допълнителното число, печалбите достигат 120 000 лв. Участието във Втори тото шанс не изисква допълнителен залог. Единственото, което трябва да се направи, е да се запази квитанцията от неделния тираж до тегленето в понеделник.

От СПОРТ ТОТО напомнят на любителите на числовите и лотарийните игри винаги да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят своя залог за игрите на тотализатора, защото тя им дава шансове за бонус печалби без допълнителен залог.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"