Джулиан Мур в секси ретро трилър

Режисьор е Джо Райт

“Жената на прозореца” е секси ретро трилър с Ейми Адамс и Джулиан Мур от режисьора Джо Райт..

Ейми Адамс е в ролята на доктор Ана Фокс, която се е затворила в своя дом в Ню Йорк, налива се с алкохол, гледа стари филми и шпионира съседите си. Тя започва да следи с интерес членовете на изглеждащото перфектно семейство Ръсел, но покрай вманиачаването си се превръща в свидетел на нещо, което не е трябвало да види. Така нещата започват да стават прекалено опасни...

Двете актриси гарантират качествени екранни тръпки.

Ейми Адамс е очарователно екранно бижу и една от най-качествените звезди на Холивуд за последните десет години. Тя съчетава сексуалната грация на актьорска дива със замисленото излъчване на интелектуалка. Адамс старателно избягва лесните роли и се стреми да участва във възможно най-артистично предизвикателните и художествено провокативни произведения. Тя има пет номинации за наградата “Оскар” и е още на 43 години - много малко актриси могат да се похвалят с подобна професионална статистика.

Мур е една от най-успешните и уважавани актриси за последните 25 години. През 90-те тя се доказа с качествени роли в кино събития като “Буги нощи” и “Магнолия” на Пол Томас Андерсън, “Големият Лебовски” на братята Джоел и Итън Коен и “Изгубеният свят: Джурасик парк” на Стивън Спилбърг. Преди две години тя постигна най-големия си професионален успех - награда “Оскар” за главна женска роля в драмата “Все още Алис”. Преди този триумф Мур имаше три номинации за най-престижната награда в киното.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"