Джъстин Чеймбърс се лекува от стрес и депресия

Постъпил е в клиника за психично здраве

Продуцентите обсъждали три варианта за „убийството“ на персонажа му в „Анатомията на Грей“

Когато Джъстин Чеймбърс отказа да продължи участието си в „Анатомията на Грей”, продуцента на шоуто Криста Верноф се изправи пред сериозна задача. Тя трябваше да извади героя от играта и да избере начин за това, така че раздялата с него да не предизвика негативи сред феновете. В интервю за TV Line Криста призна, че обмисляла три варианта. Карев можел да умре, което било най-очевидното решение, или да продължи да живее в Сиатъл, поддържайки връзка с Джо (Камила Лудингтън), но никога повече да не се появява в кадър или да се събере отново с Изи (Катрин Хейгъл).

Както стана известно от шестнадесетия сезон на шоуто, Верноф се насочи към третия вариант, тъй като го смятала за единствения приемлив.

„Да убиеш Алекс би било твърде жестоко за всички, особено за Мередит и Джо", споделя мислите си продуцентката.

Криста също така отбелязва, че смъртта на този персонаж във всеки случай би довела жена му и най-добрата му приятелка до „болезнена мъка“. Като цяло, въпреки че Карев взе решение да остане с Изи и така разстрои феновете по очевидни причини, те едва ли биха били по-малко разстроени, ако напускането му от шоуто беше приключило по по-жесток начин.

Що се отнася до втория вариант, при който Джо да продължи да живее със съпругата си, той дори не бил наистина обсъждан. Верноф отбелязва, че „ако Алекс беше останал в Сиатъл, това би направило на Джо „мечешка услуга“, лишавайки я от надеждата да бъде щастлива. Така че да се даде живот на Алекс зад кулисите с Изи, беше очевидно правилният начин.“

Междувременно източници на New York Post съобщават, че Чеймбърс е бил приет наскоро в клиника за психично здраве. „Джъстин е бил лекуван заради стрес и депресия“, уточняват неназованите източници.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"