Дивна и Кристин Илиева с първо общо интервю (ВИДЕО)

Една година след катастрофата, причинена от певицата Дивна, заедно с която пътуваше и пострада моделът Кристин Илиева, двете момичета дадоха първото си общо интервю, в ефира на bTV.

Въпреки всички слухове, че Дивна и Кристин не се понасят, а с приятелството им е свършено, в предването "COOL...T", те споделиха, че единствено в първите месеци след катастрофата, отношенията им са поизстинали, но към днешна дата двете се разбират по-добре и от преди. Моделът разкри още, че е простила на Дивна още в първия ден след произшествието.

"Имаше моменти, когато тя се нуждаеше повече от мен, от колкото аз от нея", призна Кристин.

За да подкрепи своята приятелка, Дивна организира благотворителен концерт, средствата от който ще отидат за лечението на Кристин. В концерта ще се включат Мария Илиева, Любо Киров, D2, папи Ханс, Прея, Михаела Филева, Веси Бонева и др.

Въпреки че съвсем скоро моделът ще се възстанови напълно, пътят никак не е бил лек - само за една година, се е подложила на 23 операции, 19 от които са били под пълна упойка.

Подкрепа Кристина е открила в своето семейство, Дивна и в лицето на приятеля й, с когото тя сподели, че са заедно повече от година, но предпочита да запази връзката си далече от публичното пространство.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"