Ема Стоун е гореща и лоша в новия трейлър на "Круела" (ВИДЕО)

Ема Стоун е една от най-вървежните и желани актриси на нашето време, а през май тя ще нахлуе в кината с легендарна злодейска роля. Това е високобюджетната игрална предистория на „101 Далматинци“, озаглавена „Круела“ („Cruella“).

От Disney все по-често споделят материали от филма, а най-новото допълнение в кампанията е пълен трейлър, който ни запознава малко по-детайлно със сюжета. "Круела" трябваше да излезе ексклузивно по кината, но наскоро стана ясно, че ще бъде разпространяван едновременно в киносалоните и в корпоративната стрийминг платформа Disney+.

Ето го и видеото, в което Стоун дава заявка да изиграе една гореща и своеобразна пънк версия на легендарната злосторничка Круела.

Идеяата на филма е да разкаже за ранните години от живота на един от най-емблематичните женски злодеи на Disney. Ще се разбере как Круела Де Вил е станала тази плашеща и вманиачена по кожи модна дизайнерка с особен фетиш към далматинци.

Носителката на „Оскар“ Ема Стоун е твърдо решена да превърна ролята и филма в поп-културни сензации и несъмнено е черпила вдъхновение от друго подобно изпълнение - Мишел Пфайфър като Жената котка в "Батман се завръща".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"