За 2 месеца две от дъщерите на Анджелина Джоли били оперирани

В писмо по случай Международния ден на жената - 8 март, изпратено от Анджелина Джоли до сп. "Times", актрисата разкри, че наскоро две от дъщерите ѝ са били оперирани заради здравословни проблеми.

"Прекарах последните два месеца по болници, гледайки как оперират най-голямата ми дъщеря, а преди дни станах свидетел как по-малката ѝ сестра ляга под ножа за операция на тазобедрената става. Те знаят, че пиша това, защото първоначално исках да запазя неприкосновеността на личния им живот, но впоследствие обсъдихме въпроса и те ме окуражиха да го сторя. Те са напълно наясно с това, че борбата за оцеляване със здравословните проблеми и благополучното им излекуване е повод за гордост", пише актрисата.

И макар да не споменава името на другата си наследница, изпаднала в тежко положение, чуждестранната преса предполага, че става въпрос за Шайло (13 г.), която е забелязана да се придвижва с патерици. Звездата от "Лара Крофт" има общо шест деца с бившия си съпруг Брад Пит - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

"Видях как момичетата ми да оставят всичко настрана, за да се посветят една на друга и почувствах истинска радост, когато ги видях да поставят на първо място онези, които обичат. Наблюдавах ги как посрещат страха с решителна храброст, изписана по лицата им“.

В писмото си, написано от болничната стая, Анджелина насърчава всички малки момичета да не престават да се борят с трудностите в живота им, но и да не спират да си оказват подкрепа в трудните времена, защото това ще бъде голяма част от пътя им напред.

"Никога не позволявайте някой да ви каже, че не сте специални, ценни и най-вече - равнопоставени", гласят думите ѝ.

Миналата година в интервю за сп. "Elle" брюнетката изрази и гордостта, която изпитва към синовете си, уточнявайки, че те са се превърнали в достойни мъже, изпитващи истинско уважение към своите сестри.

"Често казвам на дъщерите си, че най-важното, което могат да направят, е да развият ума си. Винаги могат да облекат хубава рокля, но това е без значение, ако умът им не е силен. Няма нищо по-привлекателно от жена с независима воля и собствено мнение", каза тя тогава.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от dir.bg

Този уебсайт използва "бисквитки"