„Инвалидите” на Виктор Баринов забъркват поредната порция смях

“Кухня” се завръща с нови епизоди

Комедийна поредица вече се излъчва в Русия и ще има втори сезон

Действието се развива в измисления туристически комплекс “Курортище” в Сочи

Четири години след края на “Кухня”, през които небрежните готвачи Сеня и Федя успяха да отворят камионите си за бързо хранене, а целият екип отлетя за Париж, готвачът Баринов се завръща в любимата си руска кухня, макар и с елементи на “фюжън”, за да ръководи отново своите “инвалиди”. Заедно с него в кухнята, която се намира в новия хотел “Елеон”, работят барманът Костик, изигран от Виктор Хориняк, съпругата му - сервитьорката вегетарианка Настя (Олга Кузмина), дъщерята на Баринова и почитател на молекулярната кухня Екатерина Семенова (Валерия Федорович), музикантът и специалист по кетъринг Денис Крилов (Михаил Башкатов), управителят на хотел Джекович (Григорий Сиятвинда). И, разбира се, собственичката на хотела Елеонора Андреевна, изпълнена от изисканата Елена Ксенофонтова, и собственикът на ресторанта Дмитрий Нагиев.

Едва ли ще изненадате някой с добра кухня в Москва, затова създателите на новата поредица решават да изследват многобройните руски простори. Не е изненадващо, че техният избор, и съответно на собствениците на новия “Елеон”, пада на Красная поляна - Мека за скиорите и любители на шикозни ваканции, за които визи и скъпи билети не са необходими. Според сюжета на новата “Кухня” именно в “Красная поляна” се намира туристическият комплекс “Курортище”, който принадлежи на Нагиев и който артистът печели благодарение на договор с голям мобилен оператор. Хотелът се намира сред истински уникалния природен пейзаж на Красная поляна - с билото на Айбга, каньона на планината Псахо, река Мзимта - което позволява буквално за един ден да се окажете едновременно в планината и край морето при доста комфортна температура в нежния климат на Сочи.

Трябва да признаем, че всички обичахме старата “Кухня” не само заради ястията, но и заради атмосферата, преливаща от скандали и интриги. Колко двойки се създадоха първо в кухнята на Клод Моне, а след това в прилежащото фоайе на хотела, колко двойки бяха унищожени там... Една от тях беше Елеонора и Дмитрий Нагиев. Именно с противопоставянето им започва новият сезон на “Кухня”. В Тоскана, където замина героинята на Елена Ксенофонтова, тя се отегчава да се радва на “постиженията” на бившия си годеник Нагиев. И така се оказва въвлечена в нова битка - за хотела, за кухнята и за съдбата си, която вече е немислима без Русия и без бившите є колеги и подчинени.

Когато старата “Кухня” престана да съществува и започнаха да се строят нови хотели, злите езици казваха, че това “сливане” няма бъдеще. Но продуцентите на новия сериал, заедно с режисьора Евгений Шелякин, който поставя новия сезон, вдъхват нов живот на “Кухня. Война за хотел”. Така месец преди излъчването му в Русия бе обявено - сериалът ще има втори сезон, а публиката може само да се радва.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Румяна Генадиева

Този уебсайт използва "бисквитки"