Йозге Йозпиринчджи играе главната роля в „Една жена”

Екранният Сарп се е снимал с Моника Белучи

Съвсем пресният турски сериал “Една жена” стартира от 3 февруари (понеделник) по телевизия Diema Family. Той ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа с повторения на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа.

Това е може би първата закупена в България поредица, която е абсолютно нова и в южната ни съседка. Там “Една жена” ще завършва само след броени седмици с 81 епизода. Всъщност в Турция сериалът стартира през 2017-а с идеята да бъдат снимани два сезона, но високият рейтинг предопределя продължението му и се върти успоредно по няколко руски сайтове. Още преди финала му, сериалът вече е продаден в Индия, Македония, Афганистан и Ел Салвадор.

Главните роли в драмата са поверени на Йозге Йозпиринчджи (“Любов от втори опит”, “Ангели пазители”, “Момичето с червения шал”) и Джанер Джиндорук (Силяхтар ага във “Великолепният век: Кьосем”).

Сюжет

Сериалът разказва за нелеката съдба на Бахар (Йозге Йозпиринчджи), която е изоставена от майка си Хатидже (Бену Йълдъръмлар от “Листопад”) на 8 години. Родителката є има втори брак и друга дъщеря - Ширин (актрисата Серай Кая).

След като Бахар изгубва баща си и баба си, които са я отгледали и си мисли, че е съвсем сама на света, се запознава със Сарп (Джанер Джиндорук) и двамата изживяват луда любов, сключват брак и има дъщеричка. Когато Бахар е бременна и с второто им дете, Сарп внезапно изчезва и е обявен за мъртъв.

Останала сама, младата жена ражда и сина им, поемайки сама грижите за двете си деца. Всеки ден Бахар си спомня изживените мигове с любимия мъж и сърцето є остава дълго време затворено за нова любов.

Междувременно търси и намира майка си. Природената є сестра Ширин обаче не може да преживее факта, че освен нея Хатидже има друга дъщеря и успява да направи куп мръсотии на Бахар дори още преди Сарп да изчезне и след като... се появява наново.

Егоистичната и зла Ширин е главният виновник за неудачите на Бахар, но в хода на повествованието се случват обрати, които държат зрителите в абсолютно напрежение...

Актрисата печели награда за ролята на Бахар

За последен път гледахме у нас актрисата Йозге Йозпиринчджи в романтичната комедия “Любов от втори опит”, за която печели най-престижната телевизионна и кино-награда в Турция - “Златна пеперуда”.

Въпреки че е завършила университет със специалност “Управленски науки”, Йозге няма и ден трудов стаж по нея. Първата є изява като актриса е в 8-серийния летен сериал от 2008-а година “Имаш ли смелост за любовта”, в който си партнира с Енгин Алтан Дюзятан и с когото изживява романс.

Ключова за кариерата є е 2009 г., когато вече е забелязана от широката аудитория, превъплъщавайки се в главната роля в младежката романтична комедия “Ангели-пазители”, излъчена преди 7 години у нас.

През 2013 г. Йозге участва в криминалната драма “Татар Рамазан”, на чиято снимачна площадка се среща с половинката си - актьора Бурак Ямантюрк, с когото е заедно и до днес.

Актрисата започва да играе в сериала “Една жена” от есента на 2017 г., а за ролята на Бахар също бива отличена с награда “Златна пеперуда”, този път като Най-добра актриса за 2018-а.

Джанер Джиндорук върти любов с колежки

В периода 2009 - 2010, докато играе в хита по едноименния роман на Орхан Кеман “Господарката на чифлика”, актьорът Джанер Джиндорук се залюбва с колежката си Ебру Йозкан, позната ни като Дилара от сериала “Твоят мой живот”. Двамата имат 5- годишен романс.

Докато се снима във “Великолепният век: Кьосем” пък има връзка с Фарах Зейнеп Абдулла (Фария), а след това с друга популярна актриса - Селин Шекерджи от “Ангели пазители”. Двамата започват любовната си история през лятото на 2018-а, но само след няколко месеца се разделиха и свалиха всички свои общи снимки от социалните мрежи. Мълвата носи, че причина за разрива в отношенията им е ревност.

Цялото семейство на Джанер са актьори. След като завършва висше образование, и той започва кариерата си в професионална трупа в театъра в своя роден град Адана, където изиграва 14 роли. През 2006-а се мести в Истанбул и тогава започва неговата филмова кариера, като през 2012 г. си партнира с Берен Саат и Моника Белучи в “Сезонът на носорозите” на режисьора с кюрдски произход Бахман Гобади, който получи награда в Кан.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"