Кириос загря за Надал в бар

Вместо да се подготвя за мача си с Рафаел Надал от втория кръг на „Уимбълдън“, Ник Кириос откара до късно в лондонския бар „Кучето и лисицата“. Лошото момче на тениса обърна няколко напитки и се отдаде на свалки, като в суматохата целувка получи и журналистката Лусия Хоф.

„Не бих излязъл за по бира в „Кучето и лисицата“ с Надал“, добави австралиецът, с което засили напрежението между двамата. Съперниците са в сложни отношения, след като испанецът нарече Кириос „необразован“ заради няколко сервиса отдолу в мач помежду им. Тони Надал, чичо на Рафа, пък продължи атаката с определението „идиот“, а Ник обяви Матадора за „киселяк“. Напрежението между двамата се увеличи в часовете преди мача, след като се засякоха на тренировъчните кортове. Двубоят трябваше да е късно снощи.

Все пак представянето на Кириос на „свещената трева“ е много по-добро в сравнение с това на сънародника му Бърнард Томич. 96-ият в света, който също има слава на голям скандалджия, отпадна с 2:6, 1:6, 4:6 от французина Жо-Вилфред Цонга, а мачът продължи по-малко от час. Въпреки че записа на сметката си общо 7 гейма, Томич бе глобен с 45 000 паунда – сумата, която му се полага за участие в основната схема заради „несериозно отношение“. От миналата година на турнирите от Големия шлем се практикуват подобни санкции за тенисисти, загубили прекалено лесно в първия кръг.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"