„Левски“ остана без генерален спонсор

Генералният спонсор на „Левски“ „Национална лотария“, се оттегли от клуба. Лично изпълнителният директор на компанията Димитър Ганев е съобщил новината на шефа на „сините“ Павел Колев само ден, след като напусна лагера на тима в Турция.

По информация на „Спортал“, изпълнителният директор на „сините“ вече работи усилено по намирането на нов спонсор. Единият вариант е „Ефбет“, след като собственикът на компанията Цветомир Найденов изрази готовност това да се случи. Интерес има и от други места, но все още е в начален етап.

Павел Колев призна, че към днешна дата съществуват твърде много неясноти около бъдещето на клуба.

„Дали аз ще работя или не, е най-маловажно – обясни Колев пред Btv. - Има други по-важни въпроси, на които трябва да получим отговори. Важно е дали има зададена стратегическа цел, посока и дали този, който ръководи, има компетенцията да ръководи кораба в тази посока. Съвършено спокоен съм. Имаме си достатъчно всекидневни задачи, които да гоним. Неяснотите са много, въпросите, свързани с близкото и далечното бъдеще са много. В крайна сметка не са въпроси, на които ние може да дадем отговори. Трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи. В момента нямам с никого контакт.“

Колев уточни, че не предстоят на дневен ред неотложни плащания, тъй като бяха направени миналата седмица към НАП и КАС.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"