„Лудогорец“ съхрани голмайстора си за „Валур“

Клаудиу Кешеру, голмайсторът на „Лудогорец“, бе съхранен от треньорското ръководство за срещата реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу „Валур“. Първият двубой завърши 1:1 и „орлите“ ще гонят победа, за да си гарантират класиране в следващия кръг на турнира. Именно заради това Кешеру не игра при домакинския успех над „Витоша“ (Бистрица) с 2:0 в Разград. Срещата пропуснаха още Яцек Горалски и Антон Недялков.

„Тази седмица имаме три мача, стремим се да има свежест в състава с някаква ротация – каза Стойчо Стоев, треньорът на „Лудогорец“. - Не бих казал, че това беше генерална репетиция за реванша с „Валур“. Видя се, че ако играеш грешно, може това да те затрудни - ако не решиш рано мача, може да се натрупа напрежение“.

В същото време на Острова съобщиха, че „Лудогорец“ е отправил оферта за вратаря на „Съндърланд“ Джон Маклафлин. 31-годишният шотландски страж има договор с клуба за още една година. Според информациите вратарят е получил предложения от още два европейски клуба. Става въпрос за турския „Трабзонспор“ и азербайджанския „Карабах“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"