Лятното турне от печалбите на СПОРТ ТОТО е в разгара си

Джакпотът в играта 6/49 продължава да нараства с главоломна сила като вече е 6 000 000 лева

В най-отпускарския месец август, печалбите на Български спортен тотализатор не излизат във ваканция и продължават да радват участниците в цялата страна. За да бъде лятото наистина специално, екипът на СПОРТ ТОТО гостува на редица градове. Сезонът на горещите печалби беше открит със събития в Ботевград, Разград, Стара Загора и Пловдив. Специалните активности продължиха в градовете Варна, Русе, Севлиево и Несебър.

В началото на август, по време на празненството във Варна, бяха раздадени над милион лева и цели четири чисто нови автомобила. Джакпотът от играта „Тото 2 – 6 от 42“ на стойност 1 056 810 лева намери собственика си в лицето на симпатична дама от града. С тази печалба Янка Панайотова зае почетното място на 95-ия тото милионер на България. А други четирима участници станаха горди собственици на луксозни и спортни автомобили от Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. С това морската столица излезе на челно място в класацията на най-късметлийските градове.

Преди десетина дни СПОРТ ТОТО гостува на красивия крайдунавски град Русе. Там ново и луксозно возило намери своя собственик. Други участници в игрите на тотото си тръгнаха с много предметни и парични печалби.

На следващия ден забавлението се пренесе в Севлиево, където на фокус бяха два нови автомобила. Единият замина за Павликени, а другият остана в града, за да чака собственика си, родом от Севлиево. Освен автомобила, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ също очаква своя собственик. Не губете време, защото това може да сте точно вие!

Поредното специално тото събитие се проведе в Несебър. Там жители и гости на градчето, споделиха радостта на трима късметлии. Двама от тях получиха ключове за новите си автомобили, а третият - парична печалба на стойност 20 000 лева от Втори тото шанс на играта „Тото 2- 6 от 49“. Късметлиите ще обикалят страната, а защо не и чужбина, с печалбите от БСТ.

Това е едва началото на изненадите на СПОРТ ТОТО. Всяка седмица късметлии печелят допълнителни печалби – нови автомобили и солидни суми. Наскоро джакпотът от над милион лева в „Тото 2 – 6 от 42“ беше спечелен. Играта моментално беше заредена с нови 300 000 лева. Няколко дни по-късно нов участник от Айтос уцели печелившите числа и се сдоби с над 330 000 лева. Въпреки това, гвоздеят в програмата на тотото, остава най-щедрата игра - „Тото 2 – 6 от 49“. В нея е формиран най-големият и непрекъснато нарастващ джакпот в страната, който за тиража утре ще бъде в размер на 6 000 000 лева. Малко за много – лятно настроение и милионни печалби!

Нека не забравяме, че броят на отпускарите, които печелят луксозни почивки от най-новата моментна игра на тотото - „Супер късмет през лятото“, нараства с всяка седмица! Ако нямаш търпение да заминеш на едно последно лятно бягство, сега е моментът да действаш и да хванеш последния срок за регистриране на талон от играта на https://lottery.toto.bg/.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"