Маколи Кълкин ще прави луд секс с Кейти Бейтс

Холивудската звезда се присъединява към актьорския състав на „Зловеща семейна история”

Снимките на десети сезон ще се забавят

Повечето от сюжетните линии в поредицата са взети от реалния живот

]
Маколи Кълкин

Феновете на сериала „Зловеща семейна история” бяха много изненадани когато в интернет се появи информация, че към актьорския състав на десети сезон ще се присъедини популярният холивудски артист Маколи Кълкин. И въпреки, че проектът все още е обвит в мистерия, създателят на шоуто Райън Мърфи разкри една шокираща подробност.

В интервю за „E! News” продуцентът призна, че винаги е харесвал работата на Кълкин и затова, докато размишлявал над десетия сезон на „Зловеща семейна история” в главата му се породила щура идея, а единствения човек, който бил способен да я реализира е именно Кълкин. Мърфи каза още, че обикновено не показва сценария на актьорите предварително, но в този случай направил изключение.

„Разказах му за героя и казах, че ще прави луд секс с Кейти Бейтс и всичко останало”, сподели Райън. И в отговор чул думите, на които разчитал. „Маколи каза, че е „роден да играе тази роля”, така че веднага подписа договора.” Радвам се, че той се озова в моя свят. Искам да направя много неща с него, защото той е очарователен и интересен, има душа”, каза още Мърфи за Кълкин.

Между другото, според продуцента, целият сценарии е „написан”, но производството се бави заради пандемията от коронавирус.

„Чакаме да приключи кризата”, заяви той. Наскоро в интервю за The Wrap Райън също така призна, че темата на все още неназования сезон може да се промени, тъй като първоначалната му идея изисквала снимки в по-топлите месеци на годината. Със сигурност обаче е ясно, че темата този път ще бъде свързана със водата. В своя Instagram, Райън публикува снимка, на която се вижда морска повърхност и ръце, прилепнали към брега.

Поредицата е базирана на различни истории на ужасите - от обитавана от духове къща и вещици до клоун убиец и вампири. Някои от сюжетните линии в поредицата са взети от реалния живот. Така например вуду кралицата от Ню Орлиънс, изиграна от Анджела Басет, наистина е живяла през 19 век. Хората все още идват на гроба є с надеждата да получат помощ при изпълнение на желанията си.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Румяна Генадиева

Този уебсайт използва "бисквитки"