Мая Манолова: Намеренията на ГЕРБ не са да правят позитивна кампания

Бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова коментира пред БТВ, че намеренията на ГЕРБ не са да правят позитивна кампания, а да започнат с агресивна, черна и мръсна такава: "През последните близо два месеца не са спрели да правят внушения, да натискат хора от моя екип, да се опитват да ги дискредитират, да ме притесняват - пренебрежението, с което се опитват да се отнесат към хората, които са включени в инициативния ми комитет. "Нямам никакви съмнения, че това ще бъде тежка битка, с опити да бъда натискана, дискредитирана, аз моето семейство, хората, които стоят до мен. Изобщо от страна на опонента не се очаква позитивна кампания".

"Проблемите на столицата нямат цвят. Бих приела подкрепа на всички граждани, независимо от техния цвят, на различните граждански организации, на различните политически централи, защото битката ще бъде тежка, тя е вече безпощадна", каза Манолова

"Имам ангажимента да изглеждам добре и да се отнасям с уважение към гражданите, в случая към вашите зрители", така че нормално да го направя", коментира Манолова във връзка с придобилата популярност в медиите тема за прическата ѝ и по принцип - на жените в политиката. Не това обаче е смисълът на кампанията, посочи бившият омбудсман, като добави, че изместеният фокус в тази посока е обиден за гражданите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"