Мурат Йълдъръм прави фурор с поредна роля

30 милиона души гледаха първия епизод на “Рамо”

Звездата от “Гордата Аси” Мурат Йълдъръм, който отдавна не се бе снимал в телевизионен сериал, се върна на екран с новата поредица “Рамо”. Още със старта си тя предизвика фурор сред турски и чуждестранни зрители, съобщава вестник “Сабах”. Според тиражираната информация, първият епизод е бил гледан от 30 милиона души.

Дълго време Мурат Йълдъръм бе ангажиран с воденето на предаването “Кой иска да стане милионер” - турският вариант на “Стани богат”, но сега, заради снимките на новия сериал, стана от стола и на негово място седна Кенан Имирзалъоулу.

Екранна партньорка на Мурат Йълдъръм в “Рамо” е Есра Билгич, която наскоро се завърна от Лондон, където изкара допълнителен курс по актьорско майсторство.

Заснемането на сериала започна в Истанбул, след което се премести в Адана. Историята разказва за любов, предателство, мафиотски войни, убийства, борба за власт. Рамазан /Мурат Йълдъръм/ - по прякор Рамо - ръководи групировка, която управлява всички тъмни дела на един от кварталите на Адана. Занимава се главно с контрабандата на горива. Рамо е младеж, който всички уважават, а думата му е закон.

Готовността на смелия мъж да се бори за безопасността на семейството си и близките хора, както и несъгласието да се подчинява на криминалното статукво, въвлича Рамазан и неговите приятели в истинска война с криминалния свят.

Дейността на Рамо го среща със Сибел (Есра Билгич), красивата дъщеря от друг мафиотски клан в Адана. Двамата се влюбват страстно един в друг, но отмъщението ще застане на пътя на любовта и всеки от тях ще трябва да направи своя избор. Така в турския сериал “Рамо” има и екшън, и романтика.

Иначе стартът на снимките на новия турски сериал “Рамо” тръгна със скандал между сценариста Йълмаз Шахин, написал историята на “Великолепният век”, и режисьора Мустафа Шевки Доган, снимал телевизионните сериали “Егейска риба”, “Мерием”, “Любовен шпионин” и други.

Между двамата възникна конфликт, тъй като сценаристът се намесвал дори в подбора на костюмите на актьорите, което вбесило Мустафа Шевки Доган и той напуснал режисьорския стол и работната площадка. Тогава на негово място бил повикан Ягиз Алп Акайдин, който в момента е ангажиран със сериала “Обещание”. Той засне отново първата серия на “Рамо”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"