Невероятните 65 000 лева достигна джакпотът в „ТОТО ДЖОКЕР“

Можете да спечелите страхотната сума още утре срещу минимален залог от 20 стотинки

Още утре някой късметлия може да стане по-богат с 65 000 лева, защото джакпотът в играта „ТОТО ДЖОКЕР“ се очаква да достигне този феноменален размер. Това е една от най-щедрите игри на Български спортен тотализатор, която редовно носи призови печалби, въпреки че минималният залог за нея е едва 20 стотинки. Неслучайно Део я нарича „малката машинка, която неуморно раздава печалби“.

За „ТОТО ДЖОКЕР“ от първо лице разказва и Диан Жилиев, чийто късмет му донесе сумата от 56 258 лева. Той е на 39 години, от гр. София, и развива собствен бизнес в IT сектора. Късметлията разбира, че е спечелил, когато проверява фиша си онлайн. „Когато видях усмихнатото човече, не можах да повярвам“, каза той и сподели, че е изключително щастлив от печалбата. Диан участва редовно в игрите на Български спортен тотализатор. Признава, че има любими числа, които са свързани с рождените дати на съпругата и децата му. Със спечелената сума ще отиде на екскурзия с цялото семейство и ще ремонтира дома си. Диан ще продължи да участва в игрите на СПОРТ ТОТО, а голямата му цел е джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Благодарение на щедростта на „ТОТО ДЖОКЕР“ Марин Георгиев от София пък ще организира екскурзия в Испания или Италия със своята съпруга. Столичанинът е редовен участник в игрите на тотализатора от много години. Когато попълва своите фишове, късметлията разчита на едни и същи числа. Той споделя, че е бил много радостен, когато разбрал за печалбата. В първия момент не можел да повярва, че печели такава сума и то от „ТОТО ДЖОКЕР“. Марин пожелава на всички участници да ги сполети същия късмет, а дори и по-голям. Щастливецът споделя, че дори и да не спечели, когато пусне фиш, той все пак се чувства горд, защото така дава принос за мисията на тотализатора да подпомага развитието на спорта у нас.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели, както на моментните, така и на числовите игри, да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки за страхотни допълнителни печалби, при това без да плащат повече.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"