Нов сериал с Демет Йоздемир

Един от най-гледаните летни сериали през 2015 г. в южната ни съседка "Аромат на ягоди" стартира в родния ефир на 27 ноември, като ще се излъчва всеки делничен следобед в часовия пояс между 13.30 и 15.00 часа по bTV, замествайки приключващата драма "Втори шанс". У нас хитовата турска романтична комедия, оглавявана от младите звезди Демет Йоздемир, Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз, ще се излъчва под заглавието "Ягодова любов".

Продуцентската компания, стояща зад сериала, е Gold Film с продуцент Фарук Тургут. Режисьори са Филиз Гюлмез Пакман и Аднан Гюлер. Първоначално се снима в морския курорт Бодрум, а след това - в Истанбул.

В актьорския състав, освен Демет Йоздемир, която в момента гледаме и в поредицата "Свободен дух", Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз, влизат още Мине Тугай от "Времето лети" и "Кваралът на богатите", Махир Гюнширай от "Ифет", Мурат Башоулу, Лячин Джейлян и други.

В основата на сюжетното развитие стои Аслъ (Демет Йоздемир) - обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак (Юсуф Чим), който събаря тортата ѝ и така предизвиква уволнението ѝ. За това нейната приятелка Гонджа ѝ предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя открива, че той е затворен и се налага да започне работа в друг, случайно или не - този на Бурак и неговия братовчед Волкан (Екин Мерт Даймаз).

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от В. "Жълт Труд"

Този уебсайт използва "бисквитки"