Нов скандал между Златка и Благо, плаши го със съд

Разправия между бившата светска двойка

Той се ожени пак месеци след раздялата им

Нов скандал в светските среди се разрази след интервюто на бившия футблоист Благой Георгиев в “Търси се”. Там известният напоследък повече с любовните си подвизи Георгиев за първи път показа новата си съпруга - 26-годишната Полина от Велинград, а родителите му признаха, че никак не са харесвали предишната му жена Златка Райкова. С бившата плеймейтка и дизайнер имат син и бяха една от най-популярните и обсъждани светски двойки, но се разделиха изненадващо пролетта, а няколко месеца след това Благой вече мина под венчило с новата си любима.

Златка досега пазеше мълчание по темата, но подразнена от интервюто на Благой направи куп разкрития. По думите ѝ Георгиев не е в никак добро финансово положение и е трябвало тя да издържа семейството, да плаща кредитите му, издръжката и частното училище на децата му от две предишни връзки.

“След това, което се случи днес, той ще вижда детето ми само чрез съд”, заяви Златка.

На фона на екшъна между двамата бивши влюбени дойде интересен коментар от страна на старата приятелка на Златка - Николета Лозанова, която подкрепи родителите на Благо в атаката срещу Райкова и определи думите им като “много проницателни”.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"