Павел Колев: Няма вариант "Левски" да не завърши сезона

Павел Колев, изпълнителният директор на "Левски", разкри, че не съществува възможност "сините" да не завършат сезона, както самият той призна преди дни. Шефът на столичния гранд призна, че срещу клуба се водят десетки дела, но това не е нещо ново. Колев се срещна на "Герена" с играчите, за да им разкрие случващото се в отбора.

"Така е, може би сd по-малко като бройка, но те не са новост за клуба - обясни Колев. - Всички дела са по казуси от преди нашето влазане в клуба. Няма нещо ново."

"На футболистите казах това, което казах и на вас в петък, тъй като тогава нямах тази възможност. Нямаше въпроси, слушаха внимателно. Говорих за 5 минути с тях. Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Ако се мотаем още, може да затварят и останалите трансферни пазари. Конкретни оферти обаче няма."

На въпрос дали "Левски" ще изкара сезона, Колев обясни: "Да, мисля, че няма вариант да не завършим сезона, ако трябва ще е с тези, които останат."

Колев обяви, че няма намерение да напуска клуба и ще остане, докато се стабилизират 26-кратните шампиони. Шефът на "сините" допълни, че не е имал разговори със собственика Васил Божков.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"