Попи Делевин: Мога да живея по бикини

Сестра ми мина през ада на депресията

Жената трябва да знае кои са нейните цветове и да играе с тях

Обичам роклите, големите обеци и сандалите. Но съм пристрастена и към разголените фотосесии по бельо

Класната лондонска лъвица Попи Делевин разхожда едно от най-горещите тела в шоубизнеса. Тя е модел и актриса с милиони последователи в социалните мрежи. Притежава онова еротично-аристократичното излъчване на добре гледана богата дъщеря от семейство от висшите социални слоеве на Великобритания. Попи е ударила генетичния джакпот - висока, руса, слаба, стройна и стегната, с превъзходна костна структура и копринена бяла кожа. Светли очи и студена красота, които канят мъжкото възхищение и желание.

Попи Делевин се ражда в Лондон в богатото семейство на строителния предприемач Чарлз Хамар Делевин и неговата съпруга Пандора Ан Делевин. Тя израства в Белгрейвия (Belgravia) - един от най-престижните и скъпи квартали в Лондон и света като цяло. Родът на Делевин съдържа изобилие от благородници и бележити фигури, оставили отпечатък в светската история на британското общество. Във вените на Попи че кръвта на медийни магнати, политици, баронети и аристократи, приближени на кралското семейство.

Делевин пристъпва в света в модата като тийнейджърка и после се ориентира към киното и телевизията като привлича вниманието с изпълнения в “Рок радио”, “Крал Артур”, “Kingsman” и други. По време на пандемията тя е активна в Instagram, където документира своята изолация и отправя огромна благодарност към работещите в английската здравна система.

- Попи, променихте ли се след навършване на 30-годишна възраст?

- След прехвърлянето на 30-те човек започва по-ясно да разчира своето място в света. Разбираш и кои са ти истинските приятели. Правиш по-разумни житейски решения и се грижиш по-добре за себе си. Да бъдеш в 30-те си години ти носи определена увереност. На 20 животът беше партита и конфети. Сега е по-скоро - “Нека си взема една дълга вана”.

- Кои са ключовите съставки на един успешен и секси личен стил?

- Жената трябва да знае кои са нейните цветове и да играе с тях. Има динамика между нюанса на кожата ви и тоновете, в които се обличате. Аз наблягам на кафявите, тъмнокафявите и медните тонове. Те подхождат на сините ми очи. Когато си по-млад никой не те учи - просто експериментираш и изобщо не мислиш какви цветове и гримове ще вървят най-добре с естествените ти черти. Обичам роклите, големите обеци и сандалите. Но съм пристрастена и към разголените фотосесии по бельо. Аз съм си бикини момиче. Мога да живея така. Разхождам се полугола из апартамента и ми е комфортно, когато трябва да снимам така филмова сцена, фотосесия, клип или реклама. Освен това имам фетиш към чантите. Те са моята греховна страст. Дори не знам колко притежавам.

- Известна сте с едно от най-изящните и стегнати тела в шоубизнеса. Имате ли някаква специална тренировъчна тайна?

Много тренировки и малко късмет с бързия метаболизъм. Когато се подготвям за специално модно събитие или филмова премиера гледам да не правя нищо през целия ден. Релакс, дълга баня, едно здравословно хапване и малко четене. Резултатът си личи по официалните снимки, на които съм свежа и във форма. Просто трябва да се грижим за себе си. Почивката е страшно важна. Храната, упражненията. Грижи за косата и кожата. Не трябва да прегаряме. Слънцето върши чудеса - аз съм за никъде без Витамин Д. И на кокосовото масло. Мажа цялото си тяло с кокосово масло.

- Вие сте от вълната британски актриси, които пробиват в холивудски продукции. Защо американската индустрия изпитва такъв глад за английски изпълнители?

- Винаги е имало специална връзка между нашите две страни. Много се радвам как ни посрещат в Америка и винаги ще съм благодарна на възможността да работя и там. Киното се обогатява от подобна динамика. В момента наблюдаваме изобилие от английски актьори и актриси, които блестят в холивудските филми.

- Какви са отношенията ви с вашата сестра Кара, която също прави кариера в киното и модата?

- Малката ми сестра Кара е моето голямо съкровище. Още когато беше на четири годинки тя ми каза, че иска да стане Клаудия Шифър докато си стоеше гола в банята с гъба върху главата. Винаги съм знаела, че е родена да постигне нещо голямо. Тя е толкова амбициозна и отдадена на професията си. Тя просто постига нещата. Дори се налага сега аз да искам нейната помощ по отношения на бизнеса, в който работим и тя винаги се отзовава.

- Тя е минала и през трудни години...

- Кара премина през тежки периоди на депресии. Страдаше от неврологично разстройство, което я изкара от релсите на много крехка възраст. В допълнение с хормоналните вълнения на пубертета тя се превърна в извънредно деликатна и проблемна тийнейджърка. Днес тя действително открито говори за мрачните месеци в плен на депресията и тревогата. Имало е моменти, в които да бъде будна и в съзнание за нея е било непоносимо и е стигала дотам да си удря главата в дърво с идеята да се нокаутира и да скъса с реалността колкото се може по-бързо и ефикасно.

- Коя е любимата ви вещ?

- Розовата ми вана. Великолепна е. Ако трябва да запазя нещо от целия си дом, би било това.

- Коя е най-успешната реплика за свалка, която сте чувала?

- “Искаш ли да видиш космическия ми кораб?”

- Любимите ви филми?

- Толкова са много. Не мога без класиките. Разбира се, “Казабланка”, “Закуска в Тифани”, “Алфи” и другите шедьоври от златното минало за задължителни. Гледам всякакви филми. И някои, които дори не са толкова добри. Много съм запалена по вампирските романтики. Като поредицата “Здрач”, например. Мисля, че в предишния си живот съм била вампир.

- Любимият ви аромат?

- Пури и коняк.

- Най-ранният ви спомен?

- Петият ми рожден ден. Беше тематично парти, вдъхновено от есеттиката на “Мери Попинс”. Аз се бях направила на комин.

- Шантава детска мечта?

- Мечтаех да живея в къща, направена от сирене.

- Най-доброто лекарство за махмурлук?

- Тост с екстракт от мая и колосални количества захар. Винаги съм си падала по сладкото. Като дете пишех истории, вдъхновени от десерти и захарни лакомства. Близалката Лизи ми беше любимка.

- За какво съжалявате най-много?

- Че не започнах актьорската си кариера по-рано. И, че си хапя ноктите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"