Провокации към Раците, големи приходи за Водолеите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Въпреки конфликтите, в които се опитват да ви въвлекат ваши роднини в почивния ден имате възможност да постигнете успех на в работата, дори и ако работите у дома и да се справите със служебните си задължения. Бъдете активни. В бизнесделата ви ще настъпи положителна промяна, която ще усетите следобед след проведени разговори. Не проявявайте агресия, ако някой отказва да ви подкрепи. От сутринта очаквайте сцени на ревност, но несъзнателно причината сте породили вие. Тя е вашето поведение, дало повод за съмнения в чувствата ви. Отново сте лишени от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

ТЕЛЕЦ

Ще ви провърви в реализирането на ваши идеи, които можете да споделите дистанционно с вашите колеги или бизнеспартньори. С поставените ви служебни задачи си справяте успешно, въпреки че не сте склонни да работите активно. Насрочете делови срещи за следващите дни. Направете уговорката през новата седмица да подпишете договорите, които ще ви донесат добри приходи. Имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия си. Не му отказвайте сексуалните изживявания, естествено ако и вие изпитвате сексуално желание. Не проявявайте чувствителността си.

БЛИЗНАЦИ

Налага се, въпреки че деня е почивен, да разрешите финансови проблеми. Не се опитвайте да прехвърлите тази задача на вашите колеги. Ако успеете да се справите сами ще заслужите признание за възможностите си. Работата ви спори, ако не се притеснявате, че трябва да приключите по-рано. Общуването с деловите ви партньори е затруднено, но по тяхна вина. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РАК

Провокации от страна на вашите колеги и трудности в общуването не бива да ви развалят настроението в успешния за вас ден въпреки че е почивен. Деловите разговори ви носят полза. Работата ви спори. Бъдете сдържани, дори и ако нарочно се опитват да ви пречат. Не реагирайте импулсивно и агресивно и не се подавайте на погрешни съвети. Не се опитвайте да си купувате любов, защото не след дълго ще се почувствате нещастни, ако сте се влюбили истински и ви отблъснат. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

ЛЪВ

Във ваша полза е да се пазите от резки скокове в настроението, с които вредите на отношенията си, без значение дали в почивния ден работите у дома или сте на раздумка и заети с домакинска работа с вашите близки. Ако имате запознанства, добре ги преценявайте. Сред новите ви познати може да има идеални хора, но това не означава, че веднага може да им се доверите изцяло. Сред тях може да има и познати на ваши неприятели. Не се опитвайте да налагате на любимия си правила на поведение и не ревнувайте, особено ако не сте се опознали, за да не съжалявате. Ще се разделите неочаквано и болезнено, ако не се сключили брак и ще страдате по ваша вина.

ДЕВА

Не се правете на герои и не надскачайте възможностите си в този почивен ден. Ако работите у дома бъдете търпеливи и разсъдливи и се дистанцирайте от кризата в отношенията, която изживяхте сутринта, защото така вредите на възможността да бъдат подкрепени бъдещите ви проекти. Успехът е с вас, ако не допуснете агресивни изблици. Невъзможността да разрешите на мига служебните си проблеми не е причина да сте нервни. В семейството създайте хармония и разбирателство. Не наранявайте любимия си с непрекъснатите си претенции. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави наслада, трябва да сте готови за него и двамата.

ВЕЗНИ

Причината за трудностите по пътя ви в почивния ден е неочаквана и е породена от проява на безцеремонност и грубост от страна на вашите неприятели. Те се опитват да рушат авторитета ви и да ви злепоставят пред вашите делови партньори, особено сега, при все още наложените ограничения за лични срещи. Общуването с вашите колеги е затруднено, заради нежелание да вникнете в думите им. Няма как да сте щастливи, след като сте на път да се разделите с любимия си, скъпи дами, въпреки че подсъзнанието ви даващи сигнали за допускани грешки. Прекалили сте с професионалната си заетост и той отказва да ви прости непрекъснатите отсъствия от дома.

СКОРПИОН

Стабилността ви гарантира подкрепата, която очаквате от вашите колеги и партньори, въпреки почивния ден. Не предприемайте нищо ново. Завършете започнатите задачи, за да си освободите след средата на месеца пътя за новите. Не налагайте мнението си и не проявявайте ината си. Не отказвайте помощ, ако ви е предложена с дорби намерения от вашите колеги. Денят не е добър за да сключите брак, нито е време да обявите годежа си. След работа ви се иска да се отдадете на романтични срещи, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден, въпреки привидната ви стабилност, съдбата отново ви поднася изпитания. Прекалено голямо е изкушението да блеснете с умението си да показвате чуждите недостатъци. Ще си спечелите врагове. Проявете предвидливост и сдържаност в общуването. От вашето поведение и разсъдливост зависи успехът ви, ако сте на работното място. Може и да сте преуморени, но не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия любим и да се отдадете на чувствата си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден ще са още по-незабравими.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но е и противоречив с неочакваните събития, които ви поднася. Изисква от вас анализ на всичко, което сте постигнали. Семейните проблеми са на преден план и изискват такт и търпение, за да ги разрешите. Длъжни сте да бъдете предпазливи по отношение на деловите си партньорите, за да избегнете грешки породени от нереални предложения за бизнес. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които искат да докажат, че мамите интимния си партньор. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви изненада предложение за спешна работа. Ако я приключите до края на почивния деня ще ви донесе големи приходи, така че си струва усилието. Не ви съветвам да я отказвате, защото парите са ви необходими. В материално отношение успехите са с вас, ако не се подадете на направените ви предложения за инвестиции през следващата седмица. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньорът ви е извън себе си, заради вашето поведение и отсъствие. Романтичната вечеря и изненадващ подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

РИБИ

Днес, в почивния ден, сте подвластни на емоцията и се налага да направите избор между романтичните увлечения, деловата работа и семейните си задължения. За вас е от значение да си изясните кои са ви приоритетите. Вие сте хората, които най добре знаете към какво се стремите и как очаквате да се развият професионалния ви живот и личните ви отношения. Денят позволява да изясните причините, ако сте ги обтегнали. Въпреки трудностите в семейството сте чаровни и привлекателни. На несемейните жени Съдбата за пореден път поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"